Visit Sørlandet tilstede på Arendalsuka

16.-20. august går Arendalsuka av stabelen - en av Norges største møteplasser for alle som er engasjert i samfunnet vi lever i. I år er vi tilstede både på kongress-seminar og i debatt om fremtiden til norsk reiseliv.
Arendal Foto: Arendal Turistkontor

Kongress-seminar: Kongressbyene i Norge inviterer arrangører til seminar onsdag 18. aug

Innovasjon Norge inviterer, sammen med kongressbyene i Norge (VisitOslo, VisitBergen, Region Stavanger, VisitBodø, VisitTromsø og Møtebyen Kristiansand), miljøer som planlegger å legge et møte eller konferanse til en av våre byer. Det blir informasjon om hvordan destinasjonsselskapene kan bistå med å tilrettelegge for vellykkede arrangementer, i tillegg til at de også kan bistå i søknadsprosesser til internasjonale kongresser.
Salgssjef Møtebyen Kristiansand, Maria Barstad, vil være tilstede fra oss.
Les mer om arrangementet på Thon Hotel Arendal.

Debatt: Norsk reiseliv møter fremtiden torsdag 19. aug

Innovasjon Norge inviterer til innlegg og debatt med utgangspunkt i den nye nasjonale reiselivsstrategien, som har som mål å legge til rette for 20 milliarder kroner i økte eksportinntekter og nærmere 43 000 flere jobber de neste ti årene. Samtidig skal klimautslippene fra reiselivet reduseres med 50 prosent. Daglig leder Synnøve Elisabeth Aabrekk deltar i samtale om innovasjon og markedsutvikling.
Les mer om arrangementet på Clarion Hotel Tyholmen og finn lenke til live stream her.

Om Arendalsuka

Arendalsuka er en demokratisk møteplass for alle som er engasjert i samfunnet vi lever i. Dette er arrangementet for deg som vil være med å lytte til, debattere og løse dagens og morgendagens samfunnsutfordringer. Rundt 1000 arrangementer og 200 stands fyller Arendal sentrum i fem dager i august hvert år. Sjekk programmet her.