Visitsorlandet.com i ny og forbedret utgave

Da er vi veldig stolte over å kunne presentere visitsorlandet.com i ny forbedret utgave! Ett års intensiv jobbing har gitt resultater, og den nye siden har flere funksjoner som vi håper alle som planlegger en reise til Sørlandet vil ha nytte av, uansett hvor i fasen de befinner seg! Her finner man både inspirasjon til å oppdage nye steder, samt hente konkret informasjon dersom man allerede vet hva man ønsker. I tillegg er siden fin å bruke for de som allerede bor på Sørlandet.
Screenshot fra visitsorlandet.com Screenshot fra visitsorlandet.com
Dette er noe av det som er nytt:

Reiseplanlegger

  • Søkeboks hvor du enkelt kan søke overnatting, serveringssteder, opplevelser, arrangementer og shopping på de datoer og steder du ønsker.
  • Marker dine favoritter med et hjerte, og legg det til i reiseruten din
  • Del reiseruten med venner og familie

Ny og forbedret arrangementskalender

Arrangementskalenderen er en av våre mest besøkte sider, både blant lokale og tilreisende. Den nye utgaven er mer oversiktlig hvor du blant annet kan se om eventet har ledige billetter eller er utsolgt. Du kan enkelt legge dem til i reiseruten din.

Lik presentasjon for alle destinasjonene

Alle destinasjonene på Sørlandet er presentert i et kart på forsiden som gir en god oversikt over hvor de ligger i forhold til hverandre. Når du klikker deg inn til en destinasjon, vil den inneholde høydepunktene som du ikke må gå glipp av, oversikt over opplevelser, overnatting, servering, attraksjoner og arrangementer. Hver destinasjon har også sin egen søkeboks, inspirasjonsartikler og temasider.

Mer fokus på helårsopplevelser

Sørlandet er vakkert og byr på spennende opplevelser hele året, og vi ønsker å vise enda tydeligere hvilke opplevelser som er tilgjengelig på de ulike destinasjonene for hver årstid.

Følg med fremover

Vi håper du vil like siden vår og finne den både nyttig og inspirerende. Vi har i tillegg spennende planer for å videreutvikle websiden vår enda mer både med tanke på innhold og funksjonalitet, så følg med fremover!
En spesiell takk til de lokale destinasjonene på Sørlandet for samarbeidet med portalen, og til leverandøren Simple View og teamet ved det norske kontoret.
Se siden her:
https://www.visitsorlandet.com/