Visit Norway lanserer podcast – og Sørlandet er med!

Norway Next er navnet på den nye podkasten som Visit Norway-teamet lanserer nå i november 2022. Det er seks episoder til sammen om seks norske byer. Episodene er spilt inn i samarbeid med representanter fra Visit Oslo, Visit Bergen, Visit Tromsø, Visit Trondheim, Visit Tromsø, Region Stavanger og oss i Visit Sørlandet.
illustrasjonsbilde podcast

Stor økning i folk som hører på podcast verden over

Podkast-trenden har kommet for å bli. Det er også viktig for oss å finne flere måter til å nå nye kundegrupper der de er og ikke minst å løfte norske byene gjennom hele året. Hvis vi ønsker å få flere tilreisende til å bli lengre og besøke oss hele året, så må vi gi dem flere grunner til å bli lengre, sier Social Lead i Visit Norway Evgenia Egorova.

Fakta om Norway Next

Norway Next er spilt inn på engelsk og er nå tilgjengelig på alle store podkast-plattformene som Spotify og iTunes. Podkasten har også fått plass på nettsidene til Visit Norway hvor alle kan høre alle episodene og ikke minst finne mer informasjon om de aktuelle byene. Hver episode skal også få ekstra synlighet på Visit Norway sine sosiale medie-kanaler, og episoden der Mona Konuralp snakker om Kristiansand slippes 22. november.

Les mer om satsingen til Visit Norway her.