Visit Norway Instagram på Sørlandsturné

Hello! Rags here! Ready for a new adventure? spurte Visit Norway sine 600.000+ følgere på Instagram og responsen lot ikke vente på seg. Følgerne er klare for nye eventyr og denne gang til Sørlandet.
Stories fra Sørlandet på Instagram Screenshots fra stories @visitnorway på Instagram

600 000+ instagramfølgere på Sørlandsturné

Denne uka har vi besøk av Visit Norway som har invitert sine 600.000+ følgere på Instagram til en Sørlands-turné. I løpet av uken har Instagram kontoen til Visit Norway vært fylt med gode historier – fra Grimstad i øst, gjennom skjærgården, innom Sørlandsbyene og til den sydligste spiss Lindesnes. Opplevelsene går direkte ut på Instagram Stories og vi håper på stort engasjement blant følgerne.

Populær og prisbelønnet Instagramturné

Dette er den tredje Instagramturné Visit Norway legger ut på. Første gang høsten 2020 til Vestlandet som ble en stor suksess og kampanjen ble premiert med bronse i prestisjetunge Adrian Awards, sannsynlig den største globale konkurransen som bedømmer markedsføring i reiselivsbransjen. Suksessen gjentas i år med tur til Nord-Norge og Sørlandet.

Kampanjen løfter aktiviteter, mat og overnatting i vår region. Den skal glede internasjonale følgere og inspirere til en reise til Sørlandet når det igjen blir mulig. Samtidig inspirerer vi de norske følgere til en Sørlandsferie. Hele reisen vil i ettertid være tilgjengelig i Highlights på Visit Norway Instagram.

Håper dere er med oss på tur på @VisitNorway på Instagram!