Virtuelt besøk av din bedrift – 3D360 skanning

Ble du inspirert av foredraget til Visit Nordvest på Norwegian Digital Travel Conference og hva de og bedriftene der oppe har oppnådd av synlighet på Google Maps? Det ble vi og nå kan vi tilby deg som USUS-partner en virtuell presentasjon av DIN bedrift. Sammen med det erfarne Kristiansandsfirmaet Ivio kan vi tilby 3D/360-skanning av hoteller, hytter, restauranter, museer eller lignende.
360-bilde eksempel fra Q42

Om teknologien

Ivio benytter en innovativ teknologi som gjør det mulig å lage et tredimensjonalt univers hvor du fritt kan bevege deg rundt en 3D360-modell med ekte bilder av din virksomhet (eller i deler av din virksomhet). Denne modellen kan enkelt integreres i Google Maps, slik at folk som bruker Google Maps kan finne deg og bevege seg rundt i 360-bildet ved å gå på street view visningen. Visit Nordvest og Visit Sørlandet bruker samme webløsning, og en slik street view-visning kan også hentes fram på produktvisningen til bedriften her. Se feks street view presentasjonen fra Trollveggen Besøkssenter på visitnorway.no

3D360-modellene kan ellers vises både på mobil, nettbrett, PC eller med VR. Altså uten å gå via google maps. De kan dermed brukes i mange ulike anledninger, feks til deling på Facebook, i artikler på egen nettside eller om en ønsker å bruke det som utgangspunkt for en VR-opplevelse på en messe eller andre steder.

Vanlige stillbilder kan også hentes ut av 3D modellen, slik at dette alt i alt blir en veldig god pakke for å presentere din bedrift i ulike settinger.

Eksempler på 3D360 modeller

IVIO AS har arbeidet med denne teknologien i flere år og har stor kompetanse på området, og i Kristiansand har de feks gjort 3D360 skanninger av Scandic Kristiansand Bystranda og Hotel Q42.
Inne i en 3D360 modell kan man f.eks ha “infopunkter” for å gi bruker ytterligere opplevelser. Dette kan være video, pdf, weblink til bestilling osv… her er mulighetene mange! Løsningen egner seg også veldig godt for museer og gallerier.

Interessert?

Vi har forhandlet fram 3 ulike pakker, som inkluderer et ulikt antall 3D360-modeller, 360-bilder og stillbilder. Priser fra kr 5 500.
Ta kontakt med Bodil Tveitan, digitalsjef i USUS, for mer informasjon og oversending av tilbud.
E-post bodil@usus.no eller tlf 40 85 11 88

Se foredraget til Visit Nordvest fra Norwegian Digital Travel Conference