Vinterkampanje i Kapital Reise – Norges ledende og største reisemagasin for forretnings- og feriereiser

Ny kampanje for vinteropplevelser på Sørlandet i Kapital Reise.
Under Foto BorderFreeTravels©Fredrik Bye Under Foto BorderFreeTravels©Fredrik Bye

Skape reiselyst og bookinger 

I Kapital Reise er Norges største magasin for forretningsreiser og ferier, blir leserne eksponert for unike opplevelser, enten de skjer i Norge eller andre deler av verden. Leserne blir med på storbyferier, eksklusive sol- og badeferier, opplevelsesturer i villmark og jungel, eller til eksepsjonelle destinasjoner utenom allfarvei. Det være seg toppturer på fjellet, cruise til Antarktis, safari i Afrika, vinturer til Sør-Amerika eller spa-opphold i Asia. I Kapital Reise blir artikler spesielt skrevet for folk som er mye på farten i jobbsammenheng, slik som intervjuer med kjente forretningsreisende og innsidetips fra nordmenn bosatt i utlandet.

High-end markedet

Ingen andre i Norge dekker luksus og high-end-segmentet innen reise som Kapital Reise, stadig med fokus på miljø og bærekraft. Kapital Reise distribueres gratis sammen med Kapital til alle Kapitals abonnenter to ganger i året. Det selges separat i løssalg i en rekke butikker og bladkiosker over hele landet. Kapital treffer en voksen målgruppe med høy utdannelse. De er godt i gang med karrieren, har høy inntekt og bor gjerne på Østlandet. Det er flest mannlige lesere, men en tredjedel er dedikerte kvinner med høy personlig inntekt.

Mål for kampanjen

Mål for kampanjen er å skape reiselyst og interesse for Sørlandet og å lede leserne til bestillinger. Kampanjen retter seg mot et kjøpesterkt publikum som er ute etter opplevelser i naturen som god mat, fine overnattingssteder, ski, og litt eksklusive opplevelser som man kanskje ikke forbinder med vår landsdel. Bildene skal vise vinter og litt andre opplevelser som leserne kanskje ikke forventer. Vi trekker inn kontrastene av det rolige Sørlandet og det litt røffe og selvfølgelig opplevelser ute i naturen.

Ferietid er planleggingstid

Ved høytider og ferier planlegger mange sin neste ferie, derfor er tidspunktet for kampanjen lagt til desember.

Annonse Kapital vinter 2021
Annonse Kapital vinter 2021

NB! Legger du merke til detaljer, så ser du kanskje at den gamle logoen er benyttet, dette er pga at vi ikke hadde fått den nye logoen da det var deadline på magasinet.