Vel blåst NTW 2022

En intens uke med Norwegian Travel Workshop på Sørlandet er over, og alle inntrykkene har sunket inn gjennom påsken. Vi hadde et fullpakket program og har fått fantastiske tilbakemeldinger fra deltakere fra inn- og utland. Tusen hjertelig takk til alle involverte, partnere, samarbeidspartnere og frivillige som bidro til at NTW ble en suksess!
NTW Kristiansand 2022 Åpningsseremoni NTW 2022 i Kilden Kristiansand

NTW 2022 var første fysiske møteplass for reiselivsnæringen etter pandemien og det var fantastisk å høre summingen og se aktiviteten i Sørlandshallen. Under den 2 dager lange workshopen ble det inngått avtaler, knyttet nye kontakter og nettverket – alt i løpet av 7500 forhåndsbookede avtaler. Sørlandet var i år representert med 30 bedrifter og kunne for første gang fylle en hel gate under profilen Visit Southern Norway.

NTW-ukens program ut over selve workshopen i Sørlandshallen bestod av velkomstmiddag på Fiskebrygga, utfluktsdag med 15 utflukter i hele regionen, åpningsseremoni og bankettmiddag i  Kilden, dine-around på restauranter i Kristiansand, utflukter i Kristiansand  og avskjedsmiddag og party på Hunsfos Fabrikker. Åpningsseremonien i Kilden, en visuell reise i Agder, fikk stående applaus. Gjett om vi var stolte!

Vi har også gjennomført to visningsturer – en pre- og en posttur til henholdsvis Setesdal og Flekkefjord i samarbeide med Visit Telemark og Region Stavanger – tema UNESCO og forlenget Nasjonal Turistveg Jæren til Flekkefjord.

I disse dager gjennomføres en evaluering blant deltakerne. Vi kommer tilbake med resultatet fra evalueringen.

Bilder fra NTW 2022

Norwegian Travel Workshop 2022 Kristiansand

After movie

Fakta om NTW:

NTW er reiselivets viktigste salgsarena og arrangeres årlig av Innovasjon Norge i samarbeid med det lokale destinasjonsselskapet.
  • 650 deltakere fra inn- og utland
  • 270 utenlandske turoperatører fra 22 nasjoner
  • Reiselivsbedrifter fra hele Norge
  • Arrangementet i 2022 var nummer 49. i rekken
  • Kristiansand var vertskap for NTW sist gang i 2007

Til neste år blir det Visit Oslo og Visit Greater Oslo som i fellesskap som skal arrangere NTW i april 2023.