Påskeutfordring: Bli med å skap en bølge av #Sørlandsminner

I disse korona-ukene i hjemmekarantene har det dukket opp ulike utfordringer på Facebook og andre sosiale medier som har skapt stort engasjement. Feks har ymse bilder fra “da vi var ung” florert i feeden!
Nå ønsker vi å bruke hjemmepåsken til å få til en kollektiv dugnad på å grave fram de gode Sørlandsminnene. Og dermed få flest mulig til å drømme om å skape nye minner på Sørlandet når vi igjen kan oppleve alt det fantastiske vi har å by på.

Hva ønsker vi å oppnå?

Vi ønsker at Facebook-feedene til flest mulig Sørlendinger og deres venner omkring i det ganske land skal fylles med gode Sørlandsminner nå i påska.

Hva må hver enkelt gjøre?

Kopier følgende tekst i en post på din private Facebook-konto (og bytt ut med dine egne favoritt-minner):

Jeg nyter hjemmepåske så godt jeg kan, men drømmer meg tilbake til noen av mine beste Sørlandsminner. Jeg har lyst å vise dere disse tre. 
Hva er dine tre Sørlandsminner @person1, @person2, @person3 ?

Tar du utfordringen og sender den videre til 3 nye så fyller vi raskt feeden med drømmen om Sørlandet. #sørlandsminner #visitsørlandet #dreamnowvisitlater

Påskeutfordring på Facebook: #sørlandsminner

Sett gjerne posten “offentlig” slik at flest mulig kan se den.

Hvordan sparke dette i gang

Vi setter i gang denne utfordringen , og for å få til den bølgen vi ønsker så trenger vi at flest mulig er med å starte dette!
Dersom vi er 130 USUS-partnere og at minimum 1 ansatt pr bedrift (selvfølgelig gjerne ALLE) legger ut sine 3 beste sørlandsminner kan vi få følgende regnestykke:
130 USUS-partnere utfordrer 3 nye personer = 390
Dise 390 utfordrer 3 nye personer = 1170
1170 x 3 = 3510
3510 x 3 = 10 530
10 530 x 3 = 31 590
osv… Dere skjønner tegningen!

I tillegg til USUS-partnerne sender vi dette til alle lokale destinasjonsselskap på Sørlandet og ber de sette i gang og i tillegg kontakter vi Fædrelandsvennen og NRK Sørlandet.

God dugnad og god påske fra oss i USUS!