USUS-partnere med nye opplevelser

I krisetid blomstrer ofte kreativiteten, og flere av partnerne i USUS har hivd seg rundt og skapt nye opplevelser og tilbud for besøkende på Sørlandet.
glampingtilbud på Elgtun Nytt glampingtilbud Foto: Natur Norge

Sov i naturen med Natur Norge AS

De ulike tilbudene til Natur Norge AS, Elgtun, Kvåsfossen og Viltgården har tradisjonelt sett hatt en stor andel utenlandske gjester. Av over 20 000 årlige besøkende har mer enn 50-70 prosent vært fra utlandet. Det er følgelig krevende tider og de har virkelig lagt hodene i bløt denne våren for å tilpasse seg det norske markedet med nye konsepter.

  • flere barneaktiviteter
  • GLAMPING på avdelingene – sov i naturen er blitt et helt nytt konsept:
    To flotte glampingtelt helt ved Lygna på Øyna camping rett ved Villaksenteret på Kvåsfossen.
    To telt helt inn på Elgtun. Her kommer du helt tett på skogens konge.
    På Viltgården på Iveland har de fått dome og mikrohus med mye spennende dyr og natur rundt.
  • Alle opplevelsene har fått felles bookingsløsning på nett med checkfront.

Sjekk ut www.naturnorge.no/overnatting

Se eller nettsidene og facebooksidene til attraksjonene for mer detaljer.

 

Bobilcamp ved Dyreparken

På kun tre uker har Dyreparken bygget bobilparkering rett ved gjerdene til Dyreparken. Bobilcampen åpnet 1.juli kl 9 og den første bilden, med en familie fra Ålesund, kunne ikke vente og slapp inn et kvarter tidligere. Allerede før lunch var 7 biler på plass… Det er plass til 30 bobiler og foreløbig er det kun drop-in. Direktør for overnatting i Dyreparken, Øyvind Eikås, har tro på at det kan bli fullt, men har innsett at de må innføre forhåndsbooking allerede nå i sommer. Bobilturistene liker å ha det forutsigbart har de erfart. Eikås trekker fram den enormt flotte beliggenheten som bobilcampens desidert største aktivum. Her kan man praktisk talt kjenne røyken av kanoner når det er sjørøverslag ute på Grashavet.

Mer info om bobilcampen til Dyreparken her.

 

Glamping på Arendal Herregaard Spa & Resort

Arendal Herregaard SPA & Resort tilbyr nå utleie av glamorøse glamping-telt på Tromøy midt i Raet nasjonalpark. Teltene rommer 6 m i diameter, ferdig satt opp og innredet for å gi gjestene en unik og annerledes opplevelse. Man kan være alt fra 1-5 personer per telt. Teltene har store og gode senger, dusj og toalett rett utenfor teltet og muligheter for å få 5-retters middag og SPA på hotellet som er noen minutters gange fra teltene. I løpet av sommeren har hotellet en rekke konserter, show og aktiviteter for store og små som man kan være med på.

Mer info om glamping på Arendal Herregaard her.

 

Ubostad-familien involvert i ny restaurant/sjømatutsalg og Oppfinnerpark i Lyngdal

Sjø skal servere deg Smakene fra Havet – og bare det! Både i form av ferdige retter fra restauranten og som råvarer fra en bugnende ferskvaredisk.

1.juli åpnet også landsdelens siste tilskudd på opplevelsesparksiden. Ubostad-brødrene og kjendisoppfinner Erik Alfred Tesaker har gått sammen om å satse på en «pop-up» oppfinnerpark i Lyngdal.

Sjekk Facebook-sidene til Sjø her og Oppfinnerparken her.

 

Bobilcamp ved TrollAktiv

Her er det også etablert plasser for bobiler på rekordtid.

Les mer om bobilcamp på Trollaktiv her.

Her er det sikkert også flere vi ikke har fått med oss i farten, så tips gjerne på bodil@usus.no .