UpNorway skal selge Sørlandet til et eksklusivt marked

I vår var turoperatøren UpNorway på visningstur på Sørlandet. Nå er film produsert, og Up Norway skal selge Sørlandet til et eksklusivt marked.
UpNorway skal selge Sørlandet til et eksklusivt marked Foto: Border Free Travel©Fredrik Bye UpNorway skal selge Sørlandet til et eksklusivt marked Foto: Border Free Travel©Fredrik Bye

På forsommeren arrangerte USUS en visningstur for UpNorway til Sørlandet. Turoperatøren i Oslo ønsker å selge Sørlandet til et eksklusivt marked, hovedsakelig i USA. Sørlandet er ikke så kjent for UpNorway så vi la opp en tur innom bedrifter vi mener kan passe for dette segmentet.

Torunn Tronsvang i UpNorway, valgte ut de produktene hun mener passer inn og endte opp med Under, Boen gård, Det Lille Hotel i Risør og opplevelser med Kote Null på Sandøya utenfor Tvedestrand.

For å selge et produkt trengs det bilder og film slik at kundene kan inspireres til å velge ferie på Sørlandet. Kristen Kellogg fra USA og norske Fredrik Bye fikk oppdraget med produksjon av materialet.

Kristen Kellogg er gründer bak Border Free Travels et kreativt byrå som driver markedsføring for destinasjoner. Kristen er også aktiv på Instagram og har 57.000 følgere på egne kanaler hvor hun også deler bilder og stories.

Under Foto: Border Free Travel/Fredrik Bye©Visit Sørlandet
Under Foto: Border Free Travel/Fredrik Bye©Visit Sørlandet

Hun jobber også som freelance journalist og leverte innhold til Forbes Magazin hvor Sandøya kom med på ei lite over 11 Insanely Beautiful Lesser Known Island Around The World.

Fredrik Bye er en norsk filmskaper/storyteller bak Ravn film, som produserer filmer inkludert drone, av høy kvalitet for firmaer, destinasjoner, og merker som er interessert i å bruke video som merkevarebygging.

Filmene og bildene skal publiseres på UpNorways nettsider, Visit Sørlandet og bedriftene som er med. Produksjonsmateriellet skal spres gjennom sosiale medier som Facebook, Instagram, Youtube og Snapchat.

Delikatesser servert på Boen Gård Foto Border Free Travel/Fredrik Bye©Visit Sørlandet
Delikatesser servert på Boen Gård Foto: Border Free Travel/Fredrik Bye©Visit Sørlandet

Her er UpNorway sin presentasjon av reiseruten og Sørlandet.

Her kan du se filmen:

Her er link til bildene som ble tatt fra turen. Bildene må gjerne brukes, men de må bildekrediteres Borderfretravels/Fredrik Bye©Visit Sørlandet

USUS/Visit Sørlandet finansierer oppdraget, men bedriftene som er med, bidro selv med overnatting og mat under produksjonen.

Nå ligger alt til rette for at Up Norway skal selge Sørlandet til et eksklusivt marked.

Les også om den siste visningsturen for tyske turoperatører som vi arrangerte i september.