TV2 God morgen Norge live fra Sørlandskysten

Denne uka har TV2 kjørt båtveien langs Sørlandskysten og tatt pulsen på vår landsdel bare noen uker før turistene strømmer til skjærgården. I båt fra Risør via Lyngør, Arendal, Grimstad og Lillesand til Blindleia er det hver morgen sendt live med intervjuer og gode historier.
Sørlandet Foto: Adam Read / Visit Sørlandet

Dette inneholdt sendingene på TV2 God morgen Norge fra kl. 7 – 10:

  • 1. juni: Lyngør – walk & talk, det unike med Lyngør, Seilmakerfruens Kro berømte fiskesuppe
  • 2. juni: Canvas Hove, glamping, intervju og aktiviteter, Heimdal Chokolade i Arendal
  • 3. juni: Grimstad – tur i skjærgården med Dag Otto Lauritzen, matlaging med Wenche Andersen og Hans Petter Klemmetsen/Smag & Behag på brygga i Grimstad
  • 4. juni: Lillesand, Blindleia og Brekkestø – intervju med Beate Holm Tøpfer/Hotel Norge Lillesand, båttur gjennom Blindleia og avslutte turneen med Norges største is på brygga i Brekkestø servert av selveste Iskremkongen Paal Hennig-Olsen

En stor takk til alle dere som har vært med å tilrettelegge for filming og besøket fra TV2 og ikke minst til dere som har vært med å bidra i live sendingene. 

Fakta:
TV2 GMN er det lengstlevende morgenprogrammet i Norge og har en dekning på rundt en halv million seere hver dag med live og reprise. Programmet har gått på TV siden 1994. Redaksjonen produserer 3 timer direktesendt TV hver morgen fra mandag til fredag. God morgen Norge består av reportasjer, aktuelle gjester og musikk i studio.