Tilbakeblikk på markedsaktiviteter i sommer

På markedsavdelingen i Visit Sørlandet har det vært høy aktivitet i sommer - både med kampanjer, aktiviteter i sosiale medier og arbeid med nye nettsider.
Fra Visit Sørlandets Tik Tok-kanal

Take-overs, sommerturné og aktiviteter i sosiale medier

Markedspartnere med take-overs
I tillegg til posting i sosiale medier skapt av oss i Visit Sørlandet, har denne sommeren vært preget av inspirerende story-takeovers fra våre verdifulle partnere som har kjøpt markedspakker. Vi er begeistret over de kreative tilnærmingene dere har tatt.

Screenshot fra post i sosiale medier
Visit Sørlandet med populær post på Visit Norway

Visit Sørlandet takeover på Visit Norway
I tillegg til dette har Visit Sørlandet hatt en fantastisk takeover på Visit Norways sosiale mediekanaler. Der ble det ene innlegget vårt, som handlet om sensommeren på Sørlandet, en av de tre mest likte innleggene blant alle destinasjonsselskapene som deltok i takeovers, og samlet nesten 10 000 likes.

Sommerturné og Tik Tok-satsing
Men sommeren vår har også bestått av masse aktivitet rundt på Sørlandet, med en spennende sommerturné som virkelig har satt hjulene i gang på vår TikTok konto. Før vår TikTok-reise startet 22. juni, hadde vi knapt 400 følgere. Nå har tallet skutt i været til 1032 følgere.

Takk for at dere har gjort denne sommeren uforglemmelig med deres støtte og engasjement!

Sjekk-inn kampanjen

Årets sommerkampanje “Sjekk-inn på Sørlandet” er nå avsluttet, og totalt 35 medlemsbedrifter med markedspakke deltok. Kampanjen ble markedsført i sosiale medier, nyhetsbrev, web og eksternt sommermagasin. Kampanjen skapte stort engasjement, med 310 innsjekkinger, og dermed altså da fysiske besøk, hos partnere og en vinner som sjekket inn hele 15 steder!
Kampanjen hadde som formål å introdusere gjestene for nye steder og få de reisende til å tilbringe mer tid på Sørlandet, og premien var en drømmehelg på fengselshotellet i Arendal, som garantert blir en unik opplevelse for hele familien. Her skal familien bli arrestert, tatt med i en fengselscelle og må løse en oppgave for å komme seg ut.

Nye nettsider for visitsorlandet.com

Arbeidet med nye nettsider har pågått for fullt i hele sommer, og over 900 sider med innhold er til nå flyttet over i nytt design! Vi er i rute til lansering i slutten av måneden og gleder oss veldig til å vise dere resultatet.