Techpoint 2022 – høstens nasjonale møteplass på Sørlandet

Det er med stolthet vi i nå lanserer Techpoint 2022, som på kort tid er blitt Norges ledende tech- og næringslivskonferanse. Dette blir tidenes næringslivsarrangement på Sørlandet! Aldri før har så mange sentrale aktører stått sammen på tvers av bransjer for å skape en nasjonal møteplass på Sørlandet. Hele 28 virksomheter er allerede med som partnere. Også i år skal vi gjøre vårt ytterste for å lage et fantastisk fagspor med Techpoint Travel!
Techpoint 2022

I en tid med store globale endringer, samler Techpoint toppledere, gründere og eksperter fra noen av Nordens mest suksessfulle og fremtidsrettede selskaper på scenen. Her settes søkelyset på det teknologiske skiftet, bærekraftig verdiskapning og fremtidens arbeidsliv.

Hovedtemaene for Techpoint 2022

  • Teknologi og digital transformasjon omdefinerer måten vi skaper verdier på. Aldri har det gått så fort og aldri igjen vil det gå så sakte. Enten er du med eller så er du historie.
  • Næringslivet skriker etter riktig arbeidskraft og kampen om talentene er tøffere enn noen gang. Fremtidens kompetanse og talenter utvikles nå.
  • Framtiden er grønn. Hvordan kan bærekraft bli big business for næringslivet?

Onsdag 28. september fylles Kilden teater og konserthus med over 1000 deltakere på tvers av bransjer. Torsdag 29. september er dagen for fag- og bransjespesifikke spor på flere scener hvor man kan delta på ulike arrangementer – der Techpoint Travel er ett av sporene.

Flere nye fagkonferanser inn under Techpoint

I 2021 ble den nasjonale reiselivskonferansen Norwegian Digital Travel Conference som arrangeres av Visit Sørlandet i samarbeid med Visit Norway og NHO Reiseliv en del av Techpoint.
I år er vi stolte av å ønske konferansen Global Impact velkommen til Techpoint. Global Impact har som formål å synliggjøre norsk og internasjonal teknologi og innovasjon som bidrar til oppnåelse av FNs bærekraftsmål. Det er også veldig moro å ønske konferansen Techpoint Future velkommen til Techpoint. Techpoint Future arrangeres av Universitetet i Agder i samarbeid med flere videregående skoler. Formålet er å samle fremtidens kompetanse for å utfordre og bli utfordret av næringslivet.

Techpoint Travel

Det er en stor samling av virksomheter som står bak Techpoint

Arrangørene er Egde Consulting, Noroff, 07 Media Sør, DNB, Visit Sørlandet, Agder Energi, Business Region Kristiansand, Agder fylkeskommune, Coworx og Connect.
Hovedpartnerne er GCE Node, Kristiansand kommune, Kilden teater og konserthus, NHO Reiseliv, Visit Norway, Digin, Sparebanken Sør, Norsk Olje & Gass og Næringsforeningen i Kristiansandsregionen.

Les mer og bestill billett allerede i dag: www.techpointconference.no

NB: Som partner i Visit Sørlandet får du 20% rabatt på billetten. Rabattkode sendes ut til alle partnere snart. 

Kontaktpersoner

Frode T. Ugland – CMO, Egde Consulting AS og daglig leder, Techpoint AS Tlf.: 480 32280, e-post: frode.ugland@egde.no
Synnøve Elisabeth Aabrekk – Daglig leder Visit Sørlandet og styreleder, Techpoint AS Tlf.: 416 22 80, e-post: synnove@visitsorlandet.no