Ta fagbrev i salgsfaget gratis i høst

Konsulentas i Kristiansand tilbyr nå, gjennom offentlige midler fra Kompetanse Norge, muligheten for å fylle på med formell kompetanse innen salgsfaget for deg med minst 4 års erfaring innenfor reiseliv/salg. Det er begrenset antall plasser og kurset starter allerede 16. september.
Rolf Øygarden Servicetrening med Rolf Øygarden

Konsulentas tilbyr i høst gratis fagbrevkurs i salgsfaget for deg med minst 4 års erfaring innenfor reiseliv/salg. Jobber du, er permittert eller arbeidsledig kan du delta og deltakelsen vil ikke påvirke din eventuelle dagpengeutbetaling.

Kurset blir i sin helhet dekket av offentlige midler fra Kompetanse Norge (kurset ville vanligvis kostet ca 20.000 kr), det er kun eksamen- og fagprøveavgift og pensumlitteratur, som en må dekke selv. Er dette noe for deg privat meld deg på nå, eller vil dere som bedrift tilby ansatte et eget kurs, ta kontakt med Konsulentas. Påmeldingsfristen er 13.september. 

Gjennomføring – oppstart 16. september og eksamen i november

Kurset gjennomføres ved digitale møter hver uke på onsdager kl. 17.00 – 21.00 + 4 samlinger på lørdager i Kristiansand.
Vi starter allerede 16.september og holder på til midten av november, rett før privatisteksamen.
Påmelding for privatisteksamen i november er 15.september og gjøres på privatistweb.no, denne eksamen kan også tas til sommeren da fylket holder to eksamener pr. år.

Dette er en unik sjanse for deg som vil sikre deg fagkompetanse ved å ta en eksamen. Vi gjennomgår pensum etter kunnskapsdepartementets retningslinjer og har stor fokus på øving av eksamensoppgaver slik at du er godt forberedt til eksamensdagen.
Vær tidlig ute for å sikre deg plass, påmeldingsfristen for kurset er 13.september og det er et begrenset antall deltakere.

Påmelding gjøres her!

Kurs for flere i samme bedrift

Kontakt Konsulentas på mail med forespørsel for eget kurs. Minimum antall deltakere er 8 stk. Da undervisningsformen er digitalt og kun 4 møter, er dette et ypperlig tilbud også til ansatte som bor utenfor Kristiansand.
Mail: kurs@konsulentas.no, merk mailen med emne: Fagbrevkurs for bedrift.

Nyttige lenker:

Info om Fagbrev Salgsfaget og eksamen
Påmelding privatisteksamen

Spørsmål?

Kontakt Hege Gjermundnes tlf. 481 57 433 kurs@konsulentas.no