Markedsfør din reiselivsbedrift i 2022

Konkurransen mellom norske destinasjoner, mot det norske markedet, har aldri vært større. Fremdeles vil det være en stund der hele Norge kjemper om de samme gjestene. Sørlandet var en av vinnerne både sommeren 2020 og 2021. Tar vi sjansen på at neste sesong går like bra?
Som partner i Visit Sørlandet har man tilgang til ulike tilbud på markedspakker for ekstra synlighet ut over den generelle markedsføringen vi gjør for Sørlandet. Disse markedspakkene inneholder ulike elementer og kan rettes mot både det norske og internasjonale markedet (foreløpig på hold).
Foto: Magnus Furset © Visit Sørlandet

Under finner du våre ulike markedspakker og øvrige markedsføringstjenester. Se hvordan Visit Sørlandet kan hjelpe din bedrift med å nå et større og ikke minst relevant publikum.

Som deltaker i en av Visit Sørlandet sine markedspakker blir bedriften prioritert i all vår kommunikasjon med gjester, journalister, turoperatører og samarbeidspartnere.

Som markedspartner vil du også ha tilgang på Visit Sørlandet som sparringspartner når det gjelder produktutvikling og markedsføring av din bedrift.

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål rundt markedspakkene og ønsker et uforpliktende tilbud.

 • Markedspartner - Synlighet Sørlandet - Hovedpartner
  Topp prioritert synlighet i markedsaktiviteter Norge i overordnet markedsplan for Sørlandet
  - Kampanjetilbud og fremheving i kampanjeperiodene.

  Synlighet på nettsider visitnorway.no og visitsorlandet.com med underdestinasjoner
  - Egen side med bedriftspresentasjon (produktoppføring).
  - Markedspartner vil få fremhevet synlighet på kampanjesider og prioritert synlighet på relevante temasider under visitsorlandet.com.

  Topp prioritet i all digital kommunikasjon
  - Prioritert synlighet og annonse på Facebook og Instagram.
  - Prioritering ved utsendelse av Visit Sørlandets nyhetsbrev.
  - En uke Instagram-takeover på @visitsorlandet.

  Filmproduksjon
  - Egen film fra bedriften* produsert av Broadstone tilpasset sosiale medier med tema "storytelling". Filmen er til fri benyttelse for din bedrift og vil bli markedsført gjennom Visit Sørlandets kanaler.
  - Film som ble produsert i 2021 vil bli markedsført i Visit Sørlandets kanaler i 2022.
  *For partnere som ikke ønsker film vil vi tilby en annen aktivitet. Avtales nærmere med hver enkelt partner/bedrift ut i fra ønsker og behov.

  Print annonsering
  - Redaksjonell artikkel med bilde i Dyreparkavisen. Opplag 430.000. Distribueres til husstander i barnerike områder sør for Trondheim i mars/april 2022. Distribueres også i Danmark via Fjordline.
  - Omtale i redaksjonelle artikler (content marketing) i diverse medier.
  - Prioritering i redaksjonelle oppslag i diverse andre trykte medier.

  Hovedpartnerforum
  - Deltakelse i forum for planlegging av markedsaktiviteter for Sørlandet sammen med landsdelens viktigste reiselivsbedrifter.

  Turoperatører og presse
  - Prioritert synlighet gjennom Visit Sørlandets arbeid med turoperatører og Norwegian Travel Workshop.
  - Deltakere i partnerpakken blir prioritert inn i markedssamarbeidet med våre samarbeidspartnere, som f.eks. transportører (tog, fly, ferge) og Visit Norway.
  - Deltakere i partnerpakken vil ha prioritet i presseprosjekter (presseturer, bloggere, Instagramere og redaksjonelle artikler)

  Pris: kr. 100.000,- eks. mva. Bestill her
 • Markedspartner - Synlighet Sørlandet - Stor
  Prioritert synlighet i markedsaktiviteter Norge i overordnet markedsplan Sørlandet
  - Kampanjetilbud og fremheving i kampanje-periodene.
  - Deltakere i partnerpakken blir prioritert inn i markedssamarbeidet med våre samarbeidspartnere, som f.eks. transportører (tog, fly, ferge) og Visit Norway.
  - Deltakere i partnerpakken vil ha prioritet i presse prosjekter (presseturer, bloggere, Instagrammere og redaksjonelle artikler)

  Synlighet på nettsider visitnorway.com, visitsorlandet.com og underdestinasjon
  - Egen side med bedriftspresentasjon (produktoppføring).
  - Markedspartner vil få fremhevet synlighet på kampanjesider og prioritert synlighet på relevante temasider.

  Prioritet i digital kommunikasjon
  - Prioritering ved utsendelse av Visit Sørlandets nyhetsbrev.
  - En uke Instagram-takeover på @visitsorlandet.
  - Innlegg om bedriften på Visit Sørlandet reiseblogg: sorlandetblogg.no. På denne nettsiden publiseres de gode historiene fra Sørlandet.

  Redaksjonell artikkel med bilde i Dyreparkavisen
  - Opplag 430.000. Distribueres til husstander i barnerike områder sør for Trondheim i mars/april 2022. Distribueres også i Danmark via Fjordline.

  Pris: kr 50.000,- eks. mva. Bestill her
 • Markedspartner - Synlighet Sørlandet - Medium
  - Synlighet mot det norske markedet.
  - Annonsemodul i Dyreparkavisen. Opplag 430.000. Distribueres til husstander i barnerike områder sør for Trondheim i mars/april 2022. Distribueres også i Danmark via Fjordline.
  - Deltakere i partnerpakken vil ha prioritet i presseprosjekter (presseturer, bloggere, Instagrammere og redaksjonelle artikler).
  - Synlighet visitnorway.com, visitsorlandet.com underdestinasjoner. Egen side med bedriftspresentasjon (produktoppføring).
  - Prioritering ved utsendelse av Visit Sørlandets nyhetsbrev.
  - En uke Instagram-takeover på @visitsorlandet.
  - Innlegg på Visit Sørlandet reiseblogg: sorlandetblogg.no. På denne nettsiden publiseres de gode historiene fra Sørlandet.

  Pris: kr 35.000,- eks. mva. Bestill her
 • Nyhet: Markedspakke bedriftssamarbeid
  Er dere 2-4 bedrifter som ønsker å markedsføre dere sammen kan dere kjøpe en felles markedspakke. Samarbeidet kan f.eks. være en overnattingsbedrift, opplevelsesaktør og et spisested. Bedrifter kan kjøpe en felles pakke basert på geografi, tema eller annet.

  Innhold:
  - Redaksjonell artikkel/blogg e.l.
  - Markedsføring (organisk og betalt) i sosiale medier og Google search.
  - Redaksjonell annonse med bilde i Dyreparkavisen (opplag 430.000. Distribueres til husstander i barnerike områder sør for Trondheim i mars/april. Distribueres også i Danmark via Fjordline.

  Pris fra kr 35.000,- eks. mva. Bestill her. Pakken kan også utvides med film, foto og ekstra betalt markedsføring. Ta kontakt for mer info.
 • Markedspartner internasjonalt - Avventes
  Markedspakker internasjonalt settes på hold grunnet koronasituasjonen
  Vi vil uansett jobbe hardt for å holde våre prioriterte markeder (Tyskland, Nederland, Danmark og UK) "varme". I samarbeid med Innovasjon Norge vil vi gjøre felles Sørlandskampanjer i disse markeder og vi holder kontakten med turoperatører, transportører og presse direkte eller gjennom Innovasjon Norge B2B aktiviteter.
 • Nyhetsartikkel produsert og publisert på Visit Sørlandet
  - Inkluderer research, intervjuer, google optimaliserte tekster, oppsett, bilder, publisering, rapportering og spredning i våre sosiale kanaler.

  Pris: kr 20.000,- eks. mva. Bestill her