Stor filmproduksjon med Sørlandet som kulisse

Denne uken har et filmcrew fra Innovasjon Norge gjestet Sørlandet for å lage reklamefilm. Filmen skal vise Sørlandet på sitt beste hvor vi følger vi tre par på forskjellige utvalgte lokasjoner. Endelig er det vår tur til å få en stor filmproduksjon med Sørlandet som kulisse.
Filminnspilling på Sørlandet
Filminnspilling på Sørlandet

 

Filmcrewet på rundt 14 personer har stått på fra tidlige morgen til sent på kveld i hele tre dager for å få de beste klippene og snuttene som skal skape reiselyst til hele Sørlandet.

Oslo Assembly crew
Oslo Assembly crew filmer fra bilen.

I denne filmproduksjon var det viktig å ha få utvalgte lokasjoner som kulisser og å få en så effektiv produksjonen som mulig. Derfor falt valgene på Lindesnes fyr og middag på Under. Lillesand med skjærgården i Blindleia, med SUP, dødsing og bading. Rutebåten øya er også med, camping på Tingsaker familiecamping og uthavnen Brekkestø.

Brekkestø filmcrew
Filmcrew på bryggekanten i Brekkestø.

 

Målet for filmen er å skape oppmerksomhet rundt Sørlandet og vise noe av det vår region har å by på. Filmen skal målrettes mot et internasjonalt marked i UK, Danmark, Nederland og Tyskland som er våre  utvalgte hovedmarkeder.

Filmproduksjon på Under
Filmproduksjon på Under

Produksjonen er planlagt i samarbeid med Visit Norway, produksjonsselskapet Oslo Assembly, Mr.H i London og USUS/Visit Sørlandet. Filmen er hovedfinansiert av Innovasjon Norge med bidrag fra USUS.

Dato for publisering og publiseringsplan for filmen kommer vi tilbake til.