Sørlandet på Matstreif 2019

Mat og matopplevelser er en viktig driver ved valg av reisemål. Matstreif er Norges største nasjonale matfestival og arrangeres på Rådhusplassen i Oslo 6.- og 7. september, og også i år reiser USUS og spissørlandet-aktører til Oslo for å promotere regionen. Matstreif arrangeres årlig av Innovasjon Norge på oppdrag fra Landbruks og matdepartementet.
Spissørlandet på Matstreif i Oslo

USUS ønsker å fremme Sørlandet som en mat- og reiselivsdestinasjon. Vi har derfor tatt imot utfordringen fra Innovasjon Norge om å ta ansvar for at Sørlandet også dette år blir representert, sier Siren H Fredriksen fra USUS. Den matfaglige biten er det kokkene Solveig Svahnstrøm og Tom Helge Djuphagen som har ansvaret for. Solveig Svahnstrøm har vært med på Matstreif mange ganger tidligere. Sammen med Tom Helge Djuphagen har hun utarbeidet en spennende meny med småretter sammensatt av produkter fra alle produktleverandørene som er representert.

Fra Sørlandet stiller: Slettene Hage, Den lille juicefabrikken, Røyland Gård, Asmargel, Vintlands Bringebær, Bekkereinan, Tjamsland Ysteri og Reinhartsen.

Vi gleder oss til å representere Sørlandet og håper å se mange sørlendinger i Oslo denne helga!

https://www.innovasjonnorge.no/no/subsites/matstreif2019/