Siste frist for early bird-billetter til Norwegian Digital Travel Conference

Programmet til årets Norwegian Digital Travel Conference tar form og det nærmer seg siste frist for early bird-billetter. Det er få early bird-billetter igjen og siste frist er 1. juli. Vær rask og sikre deg din billett i dag!

Det blir mye å glede seg til under årets NorwegianDTC og her presenterer vi noen av de spennende navnene i årets bekreftede lineup.

Morten Goodwin er en av landets ledende eksperter på kunstig intelligens, et tema som er, og vil forbli, høyst aktuelt for oss i reise-, kultur- og opplevelsesnæringen.
Under sitt parallellspor 24. september vil Morten se nærmere på hvordan kunstig intelligens allerede utspiller sin rolle i reiselivet, samtidig som han vil dele sine tanker og innsikt rundt hvordan den vil påvirke oss i tiden fremover – og ikke minst hvordan vi kan utnytte den på best mulig måte.

Digital konvertering er noe som opptar alle med en tilstedeværelse på nett. Hvordan får vi besøkende til å utføre ønskede handlinger på nettsidene våre? Hvordan konverterer vi kikkere til kjøpere? Få er like opptatt av disse spørsmålene som John Ekman, grunnleger og leder av Conversionista!. John brenner for konverteringsoptimalisering og vil under årets konferanse dele sin ekspertise med publikum. Som en ledende ekspert innen sitt fagfelt og en kjent showman på scenen er vi sikre på at dette blir et forrykende foredrag.

De siste årene har god historiefortelling i økende grad blitt trukket frem som essensielt aspekt i enhver en god digital markedsføringsstrategi. Facebook har meldt at formatet “stories” er ventet å passere nyhetsfeeden som det primære stedet der folk deler innhold i løpet av 2019, og i den anledning anså vi det som passende å invitere en av Norges fremste eksperter på temaet, nemlig Marte Klouman. Hvorfor du burde satse på formatet “stories”, hva slags innhold som “selger” og ikke minst hvordan du praktisk jobber med stories er blant spørsmålene Marte vil gi oss svar på under sitt parallellspor 24 september.

En stadig viktigere kanal for historiefortelling med over 2 millioner daglige brukere i Norge er Snapchat. Derfor har vi invitert Per Christian Teslo, Account Executive i Snapchat Norge, til Kristiansand for å fortelle mer om mulighetene for markedsførere på Snapchat. Per Christian holder sitt parallellspor 25 september.

De fleste organisasjoner har i dag en tilstedeværelse på flere sosiale medier. Likevel hender det at man ikke utnytter potensialet i disse kanalene til det fulle. En aktør som i stor grad har lykkes er Den Norske Turistforening (DNT). DNT kunne i 2018 melde om 7.000 nye medlemmer, hvorav omtrent halvparten av disse var ungdommer. Kommunikasjonssjef i DNT, Mette Habberstad, vil dele om sine erfaringer med målrettet jobbing på sosiale medier og digitale flater for å skape turlyst hos den yngre garde.

En nyåpnet attraksjon i Norge har også vist oss at digital historiefortelling ikke nødvendigvis er forbeholdt sosiale medier og nettsider. The Viking Planet, opplevelsessenteret uten en eneste fysisk gjenstand fra vikingtiden, åpnet dørene til sin virtuelle verden i juni. Vi får besøk av daglig leder Rasmus Ramstad som vil fortelle mer om deres virtuelle opplevelser fra hovedscenen. I tillegg vil også Creative Director Erik Gustavson gi oss et bedre innblikk i teknologiene som er brukt og hvilke muligheter disse gir innen kultur og reiseliv.

I år er vi også veldige glade for å kunne ønske Årets foredragsholder i 2018, Eirik Norman Hansen, velkommen til NorwegianDTC. Eirik er glad i å prate og elsker å holde energiske og inspirerende foredrag om digitalisering, teknologi, kunstig intelligens og roboter. Han er spesielt opptatt av hva teknologi betyr for oss mennesker, organisasjoner og samfunn og hvordan dette former verden nå og i tiden som kommer og hva dette vil bety for nettopp vår bransje. Fest setebeltet – her blir det tut og kjør og en god blanding av underholdning og læring!

Dette er bare noen av høydepunktene å se frem til på NorwegianDTC i september. Vi gleder oss også til inspirerende foredrag og caser fra..

Anna Pollock, Conscious Travel
Peter Nash, Tourism Ireland
Martin Stoll, Sparkloft Media
Emmelie Johansson, KLM
Marit Krekvik, Visit Nordvest

De siste foredragsholderne og oppsett av programmet er rett rundt hjørnet.

Det er mye å glede seg til, så sett av 24-45 september og book din billett i dag!