Reinhartsen Media skal produsere Adventure film om Sørlandet

I skarp konkurranse med to andre dyktige produksjonsselskaper trakk Reinhartsen Media det lengste strået da vi skulle ut og finne samarbeidspartner til konseptutvikling for den nye satsingen på Adventure turisme.

Sørlandet er for mange ensbetydende med sol, sommer og fantastiske sommerminner sammen med familie og venner, men det som ikke  mange er klar over er at vår landsdel også kan by på spennende aktiviteter året rundt. Dette bilde skal Reinhartsen Media hjelpe oss med å endre på. Deres spisskompetanse innen videoproduksjon og historiefortelling på sosiale medier gir oss den beste mulighet for å nå ut til nye segmenter som kan være aktuelle for en aktivitetsbasert Sørlandsferie.

Prosjektet kort fortalt

Det skal produseres 5 filmer totalt – en for hver årstid og til slutt samles hele produksjonen i en hovedfilm som viser aktiviteter på Sørlandet hele året.

Vi slipper en film/kampanje i hver sesong. Det vil oppfattes som mer aktuelt for de som ser filmene samtidig som kampanjen strekkes over en lengre periode. Vi vet det tar tid å befeste nytt budskap til nye segmenter.

Kampanjen skal henvende seg til segmenter interessert i aktivitetsbasert ferie i Norge og i våre prioriterte nærmarkeder – det kan både være venner, par og en familiefar på tur med store barn.

Den røde tråden

Vi har valgt en reporter-stil med Stian Reinhartsen i spissen. Vi følger Stian gjennom året som viser oss alle de spennende aktivitetene som naturen på Sørlandet legger til rette for – vi skal vise litt mer action, litt mer adrenalin!  Reporteren tar med seg personer eller møter lokale rundt hos de forskjellige aktører. På den den måte får vi også se deres reaksjoner og høre hva de synes. Vi tror denne type kommunikasjon vil treffe bra i segmentene.

Første produksjon settes i gang til sommeren.

Vi gleder oss til samarbeidet med Reinhartsen Media og sette Sørlandet på kartet som en spennende adventure destinasjon!

Illustrasjonsbilde dykking
Foto: Kote Null

Om Reinhartsen Media:

Reinhartsen Media er et kreativt markedsføringsbyrå med spisskompetanse innen historiefortelling på sosiale medier.

Selskapet ble startet i 2015 med ambisjon om å utfordre, fornye og revitalisere bransjen. Vi markerte oss tidlig innen markedsføring på Snapchat og Instagram, og siden den tid har vi utvidet produktene til å inneholde alt fra annonsering og videoproduksjon, til animasjon og design. Vi er i dag stolte av å være en total-leverandør på digital markedsføring for flere av Norges største offentlige og private selskaper. Som et bevis på at vi er lidenskapelig opptatt av sosiale medier har vi siden begynnelsen bygget opp egne kontoer på Instagram fra scratch til å nå ha over 3 millioner følgere. Vårt mål er å alltid utfordre status quo, slik at kundens leveranser både er relevant og engasjerende.