Promotering av Sørlandet som matdestinasjon gjennom Ildsjeler-konsept

Som en oppfølging av pilotprosjektet vårt; SpisSørlandet og bruken av RISS-metodikken, utarbeider USUS i samarbeid med Oslo-firmaet Newslab nå en serie bestående av 6 ildsjeler konsept. Disse kommer til å vise godt igjen i mediabildet og på VisitSørlandet.com.
Reinhartsen Reidar Reinhartsen med gode råvarer

De første 3 ildsjeler filmene kommer nå ganske kjapt, og i disse dager har vi filmet og snakket med 3 utplukkede ildsjeler;

  • Dagfinn Galdal på Boen Gård
  • Reidar Fredriksen på Fiskebrygga
  • Ragnvald Zwilgmeyer hos Ragnvalds Pølsemakeri

I tillegg kommer vi til å utarbeide 3 ildsjeler-konsept til.

Det fine med dette konseptet er at vi i tillegg til å vise frem hvilke unike matopplevelser disse selv kan tilby, også får vist frem andre steder på Sørlandet. Det gjøres gjennom at ildsjelene anbefaler 2-3 andre steder på Sørlandet som de ønsker å fremsnakke. På den måten «følger» vi ildsjelene, hva de liker og hva de vil anbefale til sine venner og kjente.

Sørlandet og Agder har så mye spennende matopplevelser som vi ikke har løftet høyt nok frem. Vi er så heldige å ha en Michelin-restaurant som fyrtårn, og Under har virkelig hjulpet oss og satt fart i satsingen på Sørlandet som matdestinasjon. Vi er utrolig takknemlige for det ! Nå løfter vi også underskogen av andre fantastiske matopplevelser.

Vi skal klare å sette Sørlandet på et nasjonalt og internasjonalt matkart – det er vår klare målsetting! Det er bare å anbefale alle Sørlandets spisesteder til alle deres gjester fremover.