Programmet til Techpoint Travel er nå komplett

Nå er programmet til høstens viktigste møteplass, Techpoint og Techpoint Travel, komplett og det er virkelig “the place to be” 13.-14. september! Vi har en fantastisk line-up av foredragsholdere fra både inn og utland og hvis en har lyst å henge noenlunde med på hvordan teknologi påvirker vår bransje, så er det bare å sikre seg en plass i salen nå.

13. september er det topp foredragsholdere på tvers av bransjer i Kilden konserthus med opp imot 1000 deltakere, mens 14. september tilbys det en rekke parallelle fagspor ulike steder i Kristiansand; der Techpoint Travel er en av disse. Techpoint Travel er en av tre nasjonale konferanser for reiselivsnæringen der temaet er reiseliv og teknologi / digital kommunikasjon. Visit Sørlandet har arrangert konferansen i 10 år sammen med Visit Norway og NHO Reiseliv, og siden 2021 har vi vært under en ny og større paraply – TECHPOINT. Med over 30 partnere på laget er Techpoint blitt en av de største næringslivskonferansene i Norge som setter fokus på teknologiens rolle i utviklingen av virksomheter.

Høyaktuelle temaer for en bransje i omstilling

Både reiselivet og mange andre bransjer står midt i det teknologiske skiftet som medfører eller kommer til å medføre fundamentale endringer i måten vi driver business på.

Techpoint Travel adresserer i år spørsmål som;

  • Hvordan sørge for at vi er en virksomhet som fornyer oss, og ikke blir en virksomhet som går under av mangel på fornyelse
  • Hvilke muligheter og utfordringer gir kunstig intelligens og web 3.0 for oss i reiselivet
  • Hvordan bruke teknologi for å både kjøpe og selge et mer bærekraftig reiseliv
  • Hvordan lykkes vi med markedsføring i 2023 (AI og ChatGPT vs “manuelt håndverk”..)
  • Hvordan bruke kundeinnsikt og teknologi for å tilby bedre kundeopplevelser

Internasjonale kapasiteter møter nasjonale stemmer og gründere

Terry Jones - Techpoint Travel 2023Vi har hentet internasjonale kapasiteter som den amerikanske business-guruen Terry Jones som skal holde et tenkevekkende og underholdende foredrag om innovasjon og disrupsjon og italienske Simone Puorto som skal forklare oss hva web 3.0 er og hvordan det kommer til å endre spillereglene i reiselivet.

I tillegg har vi Håvard Utheim som skal snakke om bærekraft og kunstig intelligens i reiselivet, Hans-Petter Nygård-Hansen som skal snakke om hvordan vi kan fortelle reiselivshistorier med ChatGPT og AI, Katrine Mosfjeld fra Visit Norway som skal snakke om markedsføring i en hyperkoblet tidsalder, booking.com skal snakke om hvordan bruke data og teknologi for å optimalisere kundeopplevelsen og Entur skal fortelle om teknologien som gjør det enklere å velge kollektivt.

Hvem passer konferansen for

Selv om temaet er teknologi og digital kommunikasjon så er ikke konferansen for programmerere eller teknikere. Det er for deg som trenger å vite hva slags påvirkning teknologi har på våre virksomheter og hva slags muligheter som finnes.

Vi oppfordrer deg sterkt til å delta begge dager – ofte kommer inspirasjon og kunnskap fra helt andre bransjer enn din egen! Dag 1 får du løftet blikket med topp nasjonale og internasjonale foredragsholdere, pluss kjent på den elektriske stemningen i konsertsalen i Kilden. Og så er det tid for å dykke ned i problemstillinger knyttet til egen bransje med Techpoint Travel dag 2.

Billetter og partner-rabatt

Fram til 15. juli får partnere i Visit Sørlandet rabatt på alle billetter ved å bruke kode medlem-visitsorhttps://techpointconference.no.