Partnerpresentasjon: Spicer

Med den nye digitale festplanleggeren Spicer kan du skreddersy arrangementer i Kristiansand på en enkel og inspirerende måte. Her forteller eier og daglig leder Kjetil Tversland mer om virksomheten.
Kjetil Tversland i Spicer Kjetil Tversland, Spicer

Spicer ble partner i Visit Sørlandet allerede i 2020, men pga covid har det tatt litt ekstra tid å bli klar for lansering av den nye digitale tjenesten. Nå er imidlertid tjenesten lansert på første destinasjon, og da passet det godt med en forsinket partnerpresentasjon.

Fortell litt om din bedrift

Med den nye digitale festplanleggeren Spicer kan du skreddersy arrangementer i Kristiansand på en enkel og inspirerende måte.
– Det å skape et godt arrangement er ofte en krevende prosess som innebærer mye fikkel og stress. Det blir fort høye-skuldre-prosess med stor fallhøyde. Vi ønsker å gjøre det superenkelt å lage gode arrangementer – for både privatpersoner og bedrifter.

Det sier Kjetil Tversland, gründeren bak Spicer. Enkelt forklart er Spicer en digital festplanlegger som er helt gratis å bruke. På nettsiden kan man enkelt booke et arrangement fra a til å, og velge mellom et bredt spekter tjenester og leverandører. Det betyr i praksis at en legger i handlekurven det en måtte ønske, for eksempel festlokale, mat, underholdning, transport og overnatting, og får en komplett oversikt over arrangement og pris på nettsiden.

– Kall det gjerne et virtuelt eventbyrå. Med Spicer ønsker vi å gjøre planleggingen til en hyggelig prosess hvor skuldrene kan jekkes ned flere hakk, samt sørge for at arrangementet kan nytes til fulle og ikke minst gi gjestene dine en god opplevelse, sier Kjetil Tversland.

Flere hundre leverandører
Spicer har nettopp blitt lansert i Kristiansand, rett før årets julebordsesong.

– Vi er veldig spente! Målet er at Spicer skal kunne brukes til alt fra Birger sin bursdag til Foo Fighters-konsert på Voiebanen. Vi ønsker å bidra til bedre opplevelser, og at leverandørene får sprengfull kalender med relevante bookinger, sier Tversland. Flere hundre leverandører har allerede signert med Spicer, deriblant Mat & uteliv, TilStede mat og mer, Blått senter, Hunsfos Opplevelser, Le Monde Tapas.

Spicer skal inspirere med å synliggjøre muligheter, slik at en kan oppdage noe nytt og gøy som kan løfte arrangementet. Det kan være å legge til en spennende artist, en dyktig kokk, en båtopplevelse i skjærgården eller en tur til Escape room på firmafesten. Forutsigbarhet og budsjett er også viktig.

– Med Spicer kan man lage arrangementer til alle budsjetter. Priser vises etter hvert som man legger leverandører til. Brukeren har med andre ord full oversikt, sier Tversland.

Besøk Spicer sin nettside her.

Hva betyr et partnerskap i Visit Sørlandet for din bedrift?

Spicer er et verktøy for de som skal planlegge og gjennomføre arrangement. Visit Sørlandet er en viktig samarbeidspartner for vår tilstedeværelse og posisjonering på Sørlandet. Vist Sørlandet har, i tillegg til en enorm oversikt, et unikt nettverk – både på arrangør- og leverandørsiden. Det gir Spicer verdifull synlighet i et veldig relevant marked for oss.

Hva tenker du er de største utfordringene vi har på Sørlandet for å få en bærekraftig næring?

Sørlandet er kanskje først og fremst en sommerdestinasjon for mange. Det å synliggjøre at vi har mye å by på gjennom hele året er viktig. Vi i Spicer håper vi kan være med å bidra til å fylle årshjulet til en rekke av leverandørene på Sørlandet. Det er vårt mål.