Påmelding til NTW 2021 er nå åpen

Vil du sikre deg plass på Norwegian Travel Workshop (NTW) anbefaler vi at du ikke venter for lenge. NTW er Norges største årlige arena for salgsmøter og nettverksbygging for reiselivsnæringen. I år blir NTW digital og for første gang med hele Norge som vertskap.
Visit Sørlandet under NTW 2019 Visit Sørlandet under NTW 2019

Datoen er 13.-15. april 2021

I løpet to dager gjennomføres flere tusen forhåndsbookede digitale en-til-en salgsmøter mellom norske reiselivsaktører og turoperatører fra hele verden.

Lav inngangsbillett for å delta på årets NTW

USUS (som Visit Sørlandet) kommer til å delta på NTW sammen med bedrifter fra regionen. Men vi ønsker enda flere bedrifter med oss fra Sørlandet. Er du interessert i å nå et internasjonalt marked og nysgjerrig på hvordan NTW kan hjelpe deg med dette? Da anbefaler vi deltakelse på NTW. Inngangsbilletten for å delta i år er lav da arrangementet er digitalt og man også slipper for reise og overnattingskostnader.

Som selger på NTW vil din bedrift ha 20+ digitale møter med turoperatører. Du kan komme med ønske om hvilke operatører du ønsker å møte i forkant. 

Pris for deltakelse på NTW 2021 er  2000,- og inkluderer 2 personer fra samme bedriften med egne avtaleskjemaer.

Selv om reiseaktiviteten i de fleste land nesten har stoppet opp er det fortsatt aktivitet hos turoperatørene og det planlegges heldigvis for fremtiden. USUS (som Visit Sørlandet) har deltatt i Visit Norways B2B aktiviteter gjennom hele pandemien og vi styrker innsatsen fremover. Det er viktig at vi er klare sammen med de utenlandske operatører når grensene åpner og de utenlandske gjester besøker vår region igjen.

Vi håper at mange bedrifter fra Sørlandet melder seg på. Ta kontakt ved spørsmål.

Påmeldingsfrist: 1. mars

Meld deg på her 

Kontaktperson:
Mona Konuralp
Mobil: 467 51 403
mona@usus.no