Oppdrag Sørlandet – Episode 1

I sommer produserte vi første episode av action serien som skal sette Sørlandet på kartet som adventure destinasjon. Stian Reinhartsen & crew har testet actionfylte aktiviteter og i første episode står bungee hopp, rafting, el-stisykling, fridykking og mye mer for tur!
Fridykking på Sørlandet Foto: Reinhartsen Media

Med seg på tur har Stian hatt med seg influencerne Jørgen Øyehaug @oyehaug og Adrienne Eikrem @adrienneeikrem, og sammen har de utforsket nye sider ved Sørlandet. Oppdrag Sørlandet går ut på å vise at Sørlandet har mye mer å by på enn bare sol og sommer. Det finnes mange spennende aktiviteter for barn, unge og voksne, hele året rundt!

Prosjektet kort fortalt

Det skal produseres 5 filmer totalt – en for hver årstid og til slutt samles hele produksjonen i en hovedfilm som viser aktiviteter på Sørlandet hele året. Vi slipper en film/kampanje i hver sesong. Kampanjen kjøres ut på sosiale medier med små snutter og den lange versjon på Youtube og nettside. Kampanjen skal henvende seg til segmenter interessert i aktivitetsbasert ferie – det kan både være venner, par og en familiefar på tur med store barn.

Takk til Kote Null, Canvas Hove, Juvet Bungy og Adventure Norway som har lagt til rette for produksjonens første episode.

Reinhartsen Media, som har spisskompetanse innen videoproduksjon og historiefortelling på sosiale medier, står for produksjonen.

Neste produksjon – høst – skal spilles inn i september. Mer informasjon følger!

Oppdrag Sørlandet – Episode 1

Del gjerne filmen i deres sosiale medier-kanaler!