Nytt og spenstig leder- og medarbeider utviklingstilbud i Agders fantastiske høyfjell

Eikerapen Gjestegård i Åseral har inngått en spennende samarbeidsavtale med selskapet Oppdraget AS om å tilby "oppdrag" for bedrifter som vil utvikle effektive team gjennom ekte opplevelser og følelser i fantastiske naturomgivelser.
Eikerapen

Plasseringen på Eikerapen ikke tilfeldig

Eikerapen Gjestegard har nå vært i drift i 5 år på en lokasjon som i flere år har vært en typisk vinterdestinasjon på Sørlandet. Med etableringen av Eikerapen Gjestegard fikk man fra 2017 et helårlig reiselivstilbud, som også medførte økt oppmerksomhet om lokasjonen, samt den fremtidige utviklingen av Åseral som en helårsdestinasjon.

Plasseringen av Gjestegarden ble gjort bevist – «i pakt med naturen» – med en målsetting om å kunne benytte seg av opplevelser og aktiviteter som naturen gir muligheter for. Og gjestegården opplevde raskt at dette var et etterspurt tilbud i markedet. Spesielt det utenlandske markedet responderte på dette, som igjen medførte gjester ikke bare fra Danmark, Tyskland og Nederland men også helt fra Spania.

Naturlig ny samarbeidspartner om nye opplevelser

Oppdraget AS er et firma med som har sin ekspertise innen leder- og medarbeiderutvikling i naturen. Oppdragene vil utvikle effektive team gjennom ekte opplevelser og følelser i fantastiske naturomgivelser. Lederfilosofien bygger på å plassere ansvar så lavt man kan i organisasjonen, så lenge informasjon og kompetanse er tilgjengelig.

Et oppdrag kan gå over 3 netter fra Knaben til Eikerapen Gjestegård hvor to av nettene er i telt på i fjellet og siste natten er på Gjestegården med god mat og drikke. Et annet kan være en natt i nærområde med søkelys på å bygge samhold og her kan man velge om man vil bo inne eller ute.

Les mer om Tar du oppdraget her, og Eikerapen gjestegard her.