Ny USUS-partner med nytt fokusområde

Portal Travel har siden 2014 sendt grupper og bedrifter på tur til utlandet, i tillegg til at en stor del av virksomheten består i å håndtere bedrifters tjenestereiser. Covid-19 har fått også denne virksomheten til å tenke nytt, og vi er så glade for å få enda en aktør på plass som kan selge Sørlandet og alt det fine vi har å by på.
Kjetil Åsvald Åsen

Hvem står bak Portal Travel

Selskapet eies i sin helhet av Nils Sverre Ingebretsen, som har 40 års fartstid i reiselivsbransjen i tillegg til å være en samfunnsengasjert mann med ulike roller innenfor idrett og frivillighet. Kjetil Åsvald Åsen (bildet) er prosjektansvarlig for den lokale satsingen på kultur og pakkereiser.

Kulturarrangør og innkommende pakkereiseoperatør

Koronasituasjonen har tvunget Portal Travel til å tenke omstilling. Nylig etablerte de seg som kulturarrangør i Kristiansand gjennom brandet: CHER.NO. Dette satte de også på ideen om å ta en rolle som innkommende pakkereiseoperatør til Kristiansand og Sørlandet.

Ved å engasjere oss i USUS håper vi å knytte til oss mange lokale aktører som tilbyr reiselivsrelaterte produkter. Målet er å skape mer reisevirksomhet til Sørlandet både fra steder med enkel tilgang til Sørlandet, men at vi også får lokale bedrifter til å bruke tilbudene som finnes i nærmiljøet. Sistnevnte anser vi som viktig siden vi også etablerer oss som Miljøfyrtårnbedrift og at vi fremover ønsker å bidra til et grønnere reiseliv.

Bedrifter som er interessert i å jobbe med Portal Travel kan ta kontakt med Kjetil Åsvald Åsen, kjetil@portaltravel.no