Ny USUS partner: Glowing golf

Glowing Golf er Norges første og eneste 3D innendørs minigolf. Her forteller leder David Severinsen litt om virksomheten. Velkommen i nettverket!
Glowing golf Kristiansand Foto: Glowing Golf Kristiansand

Fortell litt om din bedrift

Vi åpnet 1 desember 2019 og har nå hatt over 40,000 mennesker på et vanskelig corona år. Det har vært et godt år for oss totalt, men samtidig vanskelig med 2 ganger nedstenging og tilsammen nesten 5 måneder stengt på de 18 som vi har hatt.
Vi har likevell klart en omsetning på kr 5, 000 000 i løpet av 2020.
Glowing Golf er en plass for alle, vi har barn i fra 4 års alderen og voksne opp til 89 år – alle kan få til en Hole in One. 80 % av våre gjester er imidlertid mellom 16 år og opp til 59 år.
Glowing Golf utvider til Stavanger i år 2021 og Arendal 2022.
Mennesket i sentrum
Grunnen til at Glowing golf har blitt så populært på kort tid tror vi er fordi vi gjør ting på en annerledes måte og at alt vi gjør er basert på genuin og ekte godhet mot alle mennesker som kommer inn.
Vi har en sterk tro på at det å sette gjesten i sentrum vil være vårt viktigste konkurransefortrinn – uansett trender som måtte komme.
Vi er også opptatt av å ha en sosial profil, og ideelle lag og foreninger kan ta kontakt med oss for gode avtaler  – Glowing golf skal være for alle og stedet der det skjeeeer!

Vi har mange avtaler i Kristiansand med viktige aktører som:
Dyreparken, SørlandsChips, Start, Youwish.no, Kupp, puff, Unik Ressurssenter.

Besøk nettsiden til Glowing Golf her.

Hva betyr et partnerskap i USUS / Visit Sørlandet for din bedrift?

Som en liten aktør trenger vi hjelp til å bli mer synlig i markedet. Vi ønsker at USUS skal tørre å tenke annerledes i markedskommunikasjonen for å skille seg ut, og vi blir gjerne med og tester.

Som leder i din bedrift – hva tenker du er de største utfordringene vi har på Sørlandet for å lykkes som næring?

Vi må lære å samarbeide mer. Det er nok til alle, hvis vi kunne lært å samarbeide. Med godt samarbeid kan Kristiansand bli den viktigste byen i Norge.