Ny partner: Oslo Hiking

Oslo Hiking AS startet opp 1. juni 2019 ved å tilby enkle halvdagsturer i Oslo. Dette tilbudet ble umiddelbart svært populært blant utenlandske turister som ønsket å oppleve praktfull norsk natur i tilknytning til hovedstaden. Til sommeren starter de opp med turer i Kristiansand - en ypperlig by siden det også her er gode muligheter for bynære naturopplevelser til fots. Her forteller daglig leder Einar Tønnessen mer om bedriften.
3 personer går på tur i Baneheia ved Kristiansand Baneheia, Kristiansand. Foto: Oslo Hiking

Fortell litt om bedriften

Einar Tønnessen i Oslo Hiking
Daglig leder Einar Tønnessen

Oslo Hiking AS startet opp 1. juni 2019 ved å tilby enkle halvdagsturer i Oslo. Dette tilbudet ble umiddelbart svært populært blant utenlandske turister i Oslo, som ønsket å oppleve praktfull norsk natur i tilknytning til hovedstaden. Tanken bak var at turene skulle passe for alle, uavhengig av utstyr og erfaring: «Sleng på deg joggeskoene, og bli med oss på tur!». Ganske raskt kom etterspørselen etter lengre dagsturer, eller opplevelser i marka; båltur, bærtur, sopptur, badetur, sykkeltur, kanotur, overnattingstur. Gjennom pandemien ble det tid til å tenke grundigere gjennom konseptet, og turtilbudet ytterligere, og legge til rette for enda bedre opplevelser for våre gjester. Oslo Hiking tilbyr i dag i Oslo og omegn alt som kan tenkes å gjøre ute i skogen; det være seg turer av alle mulige slag, eventer, konkurranser, opplevelser, trugeturer, fisketurer, bålturer og masse masse mer.

Ettersom vi har et sterkt bærekraftsperspektiv som vårt verdigrunnlag tilbyr vi ikke motoriserte aktiviteter, og alle våre reiser skal skje med kollektivtransport. Vi har nå 20 turledere fra 10 ulike nasjoner, som snakker 15 ulike språk tilgjengelig for våre gjester. Etter hvert kom det også forespørsel fra våre partnere om ikke vi kunne tilby lignende turer i andre deler av landet. Ettersom det finnes svært mye vakker natur i Kristiansand og Bergen har vi valgt å starte opp i disse to byene først. Som i Oslo, ligger også her, naturen svært tett innpå byen, og er lett tilgjengelig til fots eller med kollektivtransport. I Kristiansand starter vi opp to enkle fotturer; 2 timers enkel vandring i Baneheia, og en lengre 4 timers tur inn til Bervannet og Ravndalen.

Hva betyr et partnerskap i Visit Sørlandet for din bedrift

Oslo Hiking har sin opprinnelse i Oslo, og et partnerskap betyr nettverk, kunnskapsdeling, tilstedeværelse og markedsføring av vårt selskap og våre tjenester. Og så håper vi at vi på sikt kan være bidragsytere tilbake i nettverket, regionen og reiselivet lokalt.

Besøk nettsidene til Oslo Hiking her.