Ny partner: O´Learys

O'Learys Sportsbar er den ultimate destinasjon for sportsentusiaster og sosialt samvær i Søgne! Vi er stolte av å tilby en unik opplevelse som kombinerer restaurant, bar, en moderne bowlinghall, shuffleboard og dartfasiliteter under ett tak. Her forteller daglig leder Kha Huynh mer om bedriften:
mann som serverer pizza Daglig leder Kha Huynh på O´Learys

 1. Fortell litt om bedriften

O’Learys Sportsbar er den ultimate destinasjon for sportsentusiaster og sosialt samvær i Søgne! Vi er stolte av å tilby en unik opplevelse som kombinerer restaurant, bar, en moderne bowlinghall, shuffleboard og dartfasiliteter under ett tak.

I alle våre lokaler har vi sportsunderholdning som gir deg mulighet til å følge dine favorittlag og idrettsarrangementer på hele 24 skjermer, syv dager i uken. Enten det er fotball, basketball, ishockey eller noe helt annet, er vi sikre på at du vil finne en atmosfære her som gir deg den perfekte settingen for å heie på ditt lag.

Utfordre vennene dine til en runde bowling, vis hvem som er sjefen i shuffleboard, eller finn ditt skarpeste kast på vår topp moderne dartskive. Vi har alt du trenger for en morsom og sosial kveld. 

Ønsker du å styrke båndene med kollegaene dine eller belønne teamet for en godt gjennomført jobb? O’Learys Sportsbar er det perfekte stedet for teambuilding-arrangementer, lønningstreff, jubileum og barnebursdager. 

I helgene går vi fra å være en sportsbar til å bli et livlig festsentrum. Nyt livemusikk, DJ-er, eller test dine kunnskaper i musikkbingo mens du deler latter og gode øyeblikk med venner og bekjente.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til O’Learys Sportsbar, hvor god mat, drikke, sport og underholdning møtes i en unik atmosfære.

2.       Hva betyr et partnerskap i Visit Sørlandet for din bedrift?

For oss er det viktig å være en del av Visit Sørlandet for å vise fram det vi har å tilby og dermed bli mer synlige både mot turister og lokale som finner veien til oss via deres hjemmesider og kanaler. I tillegg så har vi mulighet til å delta i viktige nettverkssamlinger og kurs for kompetanseheving som er viktig for oss. 

3.       Hva tenker du er de største utfordringene vi har på Sørlandet for å få en bærekraftig næring?

Det er å skape engasjement for landsdelen 365 dager i året. Vi er avhengige av aktivitet og besøk gjennom hele året.