Ny partner: Mysteriehuset

Mysteriehus er et unikt opplevelseshus som det ikke finnes lignende av andre steder i Norge. Man "arver" et hus med mange skjulte rom og elementer fra EscapeRoom, og "arvingene" skal løse et mysterie inspirert av virkelige hendelser fra trolldomsprosessene på Agder. Også mulighet for overnatting. Her forteller eier og daglig leder Anita Frydenlund Austdal mer om virksomheten.
Mysteriehus i Lillesand Foto: Mysteriehus Lillesand

Fortell litt om bedriften

Anita Frydenlund Austdal
Daglig leder Anita Frydenlund Austdal

Mysteriehus.no er et helt nytt og unikt opplevelsestilbud i Norge! Selve Mysteriehuset er lokalisert midt i sentrum av idylliske Lillesand og bakteppet er at man har «arvet» et sørlandshus med mange skjulte rom og spennende gåter. Mysteriehus.no har elementer fra EscapeRoom, og du kan velge å løse mysteriet med eller uten overnatting i ekstraordinære soverom. Man skal løse et mysterium inspirert av virkelige hendelser fra trolldomsprosessene på Agder. Hva var det egentlig som skjedde da Vigdis Ravnsdatter ble brent som heks i 1650?
Opplevelsen passer for entusiastiske kollegaer på teambuilding, vennelag, jubileumsfeiringer og familiehygge uten nettbrett, og er i tillegg den perfekte gaven til kjæresten eller noen som har fortjent en magisk dagsopplevelse eller et uforglemmelig døgn hvor man selvsagt også har god anledning til å utforske Lillesands restauranter og vakre gater under oppholdet!

Besøk Mysteriehuset på nett.

Hva betyr et partnerskap i Visit Sørlandet for din bedrift?

Visit Sørlandet er en fantastisk forkjemper og formidler av Sørlandet som et attraktivt reisemål! Det er et stort privilegie å få være en del av det store nettverket hvor bedrifter kan komme sammen, få utvikle seg og dra nytte deres brede kompetanse og læringstilbud. Samarbeidet med Visit Sørlandet er viktig for Mysteriehus sin tilstedeværelse og posisjonering på Sørlandet. Det gir Mysteriehus verdifull synlighet i et veldig relevant marked.

Hva tenker du er de største utfordringene vi har på Sørlandet for å få en bærekraftig næring?

Mysteriehuset i LillesandMange forbinder Lillesand og Sørlandet generelt med sol, svaberg og sommer. Men regionen har fantastiske ting å by på året rundt, og jeg tenker det er viktig å få frem dette! Vi trenger glade besøkende gjennom hele året for å skape bærekraftige, spennende arbeidsplasser. Det er mange tilbud som i likhet med Mysteriehus byr på aktiviteter som er like attraktive i november som i juli. Vi opplever at «arvinger» fra Østlandet og Vestlandet kommer ens ærend til Lillesand for å løse mysteriet, og gjennom samarbeid med andre reiselivsaktører ønsker vi å tilby et opplegg som gjør at de velger å bli her og utforske regionen over flere dager.