Ny partner: Mandal Hotel

Mandal Hotel er Norges sørligste hotell og befinner seg midt i hjertet av Mandal. Hotellet åpnet dørene i mai 2019 og her forteller hotelldirektør Lotte Fredriksen mer om bedriften.
Mandal Hotell Foto: Mandal Hotel

Fortell litt om bedriften

Lotte Fredriksen - Mandal Hotel
Hotelldirektør Lotte Fredriksen

Mandal Hotel gjenspeiler den industri-maritime kulturen Mandal har å by på. Hotellet har en harmonisk tilknytning til byens kulturhus, og sammen med en lokalpreget atmosfære med høy kvalitet i materialer og utførelser, er Mandal Hotel ulikt andre kjedehoteller.

Her kan du nyte nydelig lokalmat på Anker restaurant, kjenne lukten av sjø og sol eller følelsen av vinden som pisker i ansiktet på en av våre takterrasser. Se den fantastiske utsikten fra alle hotellets rom, høre lyden av bølgeskvulp, samt beundre byens skjulte skatter som befinner seg bare et steinkast unna.

Oda Aanonsen - Mandal Hotel
Resepsjonssjef Oda Aanonsen

Hotellet er bygget med kjærlighet for Mandal og for å skape opplevelser som huskes. Uavhengig av om du er feriegjest, forretningsreisende, selskapsgjest, kurs eller konferansedeltaker vil vi gi deg en god og ekte opplevelse. Omgivelsene er vakre, foajeen er lys og åpen, konferanserommene er moderne og stilrene, og hotellet er bemannet med fagfolk som er tilstede for å gjøre oppholdet ditt minneverdig.

I Mandal finner du alt og vi befinner oss 20 minutter fra Kristiansand og 2 timer og 30 minutter fra Stavanger.

Hva betyr partnerskap i Visit Sørlandet for din bedrift?

Profesjonelt nettverk og sammen om å øke synligheten av Sørlandet.

Hva tenker du er de største utfordringene vi har på Sørlandet for å få en bærekraftig næring?

Jobbe med infrastrukturen til å nå sørlandet lett for kurs og konferanse markedet i Norge.