Ny partner: Lista Surfing

ListaSurfing driver med kurs, camps og utleie innen surfing, vindsurfing og SUP på Lista i Agder. Her forteller grunnlegger Per Christian Brodschöll mer om virksomheten. Velkommen i nettverket!
Lista Surfing

Fortell litt om din bedrift

Lista Surfing
Per Christian Brodschöll til venstre

ListaSurfing driver med kurs, camps og utleie innen surfing, vindsurfing og SUP på Lista i Agder. Publikummet som besøker oss er veldig variert, både i alder, ambisjoner og innfallsvinkel. Det kan være alt fra familier som vil gjøre noe spennende sammen, til firmaturer, folkehøyskoler eller vennegjenger. Og selvfølgelig de som melder seg på alene for teste noe de har lyst til å prøve. Skuldersesongene våre er preget av skoler og firmaturer, mens sommeren av tilreisende, venner og
familier.

Ambisjonen vår er å tilgjengeliggjøre den magien, gleden og ikke minst nærheten til naturen som finnes i denne typen vannsport. Det vi ser er at brettbasert vannsport har utvikla seg mye siden vindsurfing var allemannseie en gang på 90-tallet. Med mange nye varianter innen sjangeren, som kite, SUP (Stand Up Paddling), foil, wing og kombinasjoner av disse, er denne type aktiviteter som helhet er på stor fremmarsj både regionalt og internasjonalt. Høy frekvens av vær- og vind-forhold i verdensklasse for disse aktivitetene gir nettopp Lista unike lokale forutsetninger for å skape et tilbud for dette segmentet.

Mer informasjon om tilbudene til Lista Surfing finner du her.

Hva betyr et partnerskap i Visit Sørlandet for din bedrift?

Vi velger å inngå i partnerskap med VisitSørlandet fordi vi ønsker å gjøre vårt for at brettsport i vind- og bølger på Lista sakte men sikkert blir en del av den kollektive bevisstheten. Det blir spennende å se hvordan det blir å få ta del i et større nettverk, og sammen jobbe for å løfte frem regionen vår.

Som leder av din bedrift – hva tenker du er de største utfordringene vi har på Sørlandet for å få en bærekraftig næring?

Jeg tror det kan være vanskelig å se hva man selv har og utvikle det til noe som er relevant for dagens publikum uten å se seg selv og verdiene vi har å skilte med litt i fugleperspektiv. Kanskje må vi her i sør bli mer bevisste på verdien i å ta andre deler av verden med tilsvarende tilbud i nærmere øyesyn og sammenlikne oss med dem.

Se video om bedriften