Ny partner: Kristiansand Sykkelsenter

Kristiansand Sykkelsenter ble etablert i 1990 og har hovedfokus på salg av sykler og reparasjoner av sykler. Bedriften har bygd seg opp til å bli en av Sørlandets største i sitt slag, og i dag er det elsykler som er bedriftens hovedområde.
dame på elsykkel med kurv Kristiansand Sykkelsenter spesialiserer seg på elsykler.

Fortell litt om bedriften

Kristiansand Sykkelsenter ble etablert i 1990 og har hovedfokus på salg av sykler og reparasjoner av sykler. Bedriften har bygd seg opp til å bli en av Sørlandets største i sitt slag, og har i dag en egen butikk i Kristiansand sentrum. Butikkens hovedfokus er i dag elsykler, og tilbyr både salg og utleie. Etter at butikken startet med utleie av elsykler i 2022, har resultatet vært så positivt at dette skal satses sterkt på videre.

Kristiansand Sykkelsenter har i dag 25 elsykler tilgjengelige og et eget bookingssytem hvor man går inn og bestiller. Sykler klargjøres og hentes/leveres hos Min Elsykkel i Dronningensgt. I tillegg tilbys det leasing av elsykler til bedrifter, hvor bedriftene leaser til ansatte med trekk i lønn eller om bedriften selv ønsker å ha elsykler til ulike formål. Kristiansand Sykkelsenter produserer sin egen Comfort modell for det norske markedet. Sykkelen er designet av Ideskilt i Vågsbygd og spekket hos Kristiansnd Sykkelsenter. Kraftig motor og lang rekkevidde samt gode garantiordninger har gjort modellen til en salgsvinner på Sørlandet. KS produserer også vanntette sykkelvesker og hjelmer samt kan designe produkter med firmalogo til bedrifter.

Daglig leder Svein Bergheim sammen med Dag Otto Lauritzen som var med å åpnet butikken for 33 år siden.

Hva betyr et partnerskap i Visit Sørlandet for din bedrift?

Et partnerskap i Visit Sørlandet gir oss en bredere plattform for synliggjøring av våre produkter og muligheter og ikke minst  være et viktig tilbud hotellene kan tilby sine gjester for å få den beste opplevelsen av å se Sørlandet på to hjul.

Hva tenker du er de største utfordringene vi har på Sørlandet for å få en bærekraftig næring?

Ambisjonene til enhver bedrift må være å legge til rette for at bedriften har en sunn økonomisk og miljømessig utvikling og at de ansattes ve og vel blir ivaretatt på best mulig måte. Hvilke utfordringer Sørlandet har for å få en bærektaftig næring skal ikke jeg begi meg utpå  annet enn at det vil alltid bli et større behov for å tilrettelegge med sykkelstier og trygg sykkelparkering med lademuligheter da flere velger sykkel som transportmiddel.

Besøk nettsidene til Kristiansand Sykkelsenter her