Ny partner: Kristiansand Camping

Kristiansand Camping er en bar og minigolfbane i sentrum av Kristiansand. Campingen er selskapets sjette avdeling i Norge og har lokasjoner i Danmark og utvider nå også i Sverige og Finland. Her forteller daglig leder Michelle B. Larsen mer om virksomheten. Velkommen i nettverket!
Lokalene til Kristiansand Camping Kristiansand Camping Foto: South Coast Creative

Fortell litt om bedriften

Kristiansand Camping er en bar og minigolfbane i sentrum av Kristiansand. Campingen er selskapets sjette avdeling i Norge og har lokasjoner i Danmark og utvider nå også i Sverige og Finland. Mange blir gjerne forvirret av navnet Kristiansand Camping, da dette ikke er et overnattingssted, men en sosial møteplass. Navnet kommer av tanken “Hvor og når spiller man minigolf? Jo, det er når man er på camping.”

Kristiansand Camping er en samfunnsengasjert bedrift og vi jobber aktivt ut mot lokale organisasjoner som Blå kors, Røde Kors Bark og mulighetens hus, for å nevne noen. Vi er opptatt av at stedet skal være lavterskel og at hvem som helst kan komme hit. Vi holder åpent 7 dager i uken.

Besøk nettsiden til Kristiansand Camping her.

Michelle Balchen - Kristiansand Camping
Michelle Balchen – daglig leder i Kristiansand Camping

Hva betyr et partnerskap i Visit Sørlandet for din bedrift?

Vi ønsker å være med i en klynge som har fokus på å støtte hverandre, samarbeide og danne gode relasjoner. Vi ønsker å bidra til fellesskapet sammen med resten av næringslivet og er i gang med å knytte viktige samarbeid med nærliggende virksomheter.

Hva tenker du er de største utfordringene vi har på Sørlandet for å få en bærekraftig næring?

Kristiansand er vel en typisk sommerby, dessuten har vi noen populære kjøpesentre rett utenfor sentrum. I tillegg kommer de fleste turistene for å besøke Dyreparken, ikke sentrum. Så naturlig nok er det utfordrende å drive næring midt i byen, men det er også en flott by med mange fine folk – og sammen med andre dyktige aktører gleder vi oss til å jobbe for et mer bærekraftig næringsliv i sentrum. Velkommen til helårs camping!