Ny partner: Juvet Bungy

Juvet Bungy gir gjestene en unik opplevelse på Øvrebø rett utenfor Kristiansand. De driver foreløpig med strikkhopp, men har spennende planer for utvikling av bedriften i årene som kommer.
Daglig leder i Juvet Bungy sammen med strikkhopper foran flagg med logo Daglig leder, Kenneth Wikstøl og strikkhopper Sohail Rhamin.

Fortell litt om bedriften

Juvet Bungy er en aktivitetsbedrift som arrangerer strikkhopp på Øvrebø rett utenfor Kristiansand. Firmaet ble startet i 2019, men hadde et opphold sesongen 2020 da korona inntraff. I 2021 startet derimot daglig leder Kenneth Wikstøl opp igjen sammen med en tidligere kollega fra Rjukan. Dette er tredje sesong duoen driver sammen, og de opplever stor interesse blant både norske og utenlandske gjester. De har spennende planer for utvikling av bedriften i årene som kommer.

Hva betyr et partnerskap i Visit Sørlandet for deg?

Det er viktig for oss å være en del av Visit Sørlandet, det er de som fronter Sørlandet og det er viktig å være der hvor tilreisende leter etter aktiviteter og steder å oppleve. Så håper jeg at vi også kan tilføre noe til reiselivet på Sørlandet, slik at vi får et mangfoldig tilbud.

Hva er de største utfordringene vi har på Sørlandet når det gjelder bærekraftig reiseliv?

Vi bør bygge opp de mindre aktørene og synliggjøre mangfoldet. Da tror jeg folk vil bruke Sørlandet mer og de får et mer variert tilbud. Jeg tenker også på om det er mulig å legge opp ulike ruter med el sykkel og buss, og hvor man besøker ulike aktiviteter.

 

Besøk nettsiden til Juvet Bungy her.