Ny partner: Gvino

Gvino er en vinbar som holder til i flotte lokaler i Kanalbyen i Kristiansand. Her får du viner utelukkende fra verdens eldste vinland Georgia i tillegg til at det er et sted å komme sammen og oppleve georgisk kultur, gjestfrihet og varme. Her forteller daglig leder Natia Kurua mer om virksomheten. Velkommen i nettverket!
Natia Kurua, Gvino Natia Kurua på Gvino vinbar i Kristiansand

Fortell litt om bedriften

Etter at jeg kom fra Georgia til Norge for 22 år siden, har jeg hatt et ønske om å dele av min lidenskap for vin og georgisk kultur. I 2023 har jeg endelig fått mulighet til å virkeliggjøre dette gjennom vinbaren Gvino, som holder til i unike lokaler i Kanalbyen, i nær beliggenhet til Kristiansand sentrum.

Georgia har en rik og lang historie, og er spesielt kjent for sin unike vinkultur. Landet er verdens eldste vinland, med vinproduksjon som dateres tilbake til 6000 år f.Kr, og har over 500 ulike druetyper i sitt kaukasiske land. Gvino er mer enn bare en vinbar. Det er et sted å komme sammen og oppleve georgisk kultur, gjestfrihet og varme. Besøk oss for en autentisk og minneverdig opplevelse av Georgia. Vinmenyen består utelukkende av georgianske viner. Her får du kjennskap til georgiske vinmarker og gårder og smake viner som ellers ikke ville vært tilgjengelig i Norge.

Vi har flere arrangementer i høst som ligger ute på vår faceboookside og hjemmeside og vi tilbyr julebordspakker for bedrifter og vennegjenger. Det er “Førjulsfest” med vinsmaking og en komplett julebordspakke med tapas og vinsmaking.

Hva betyr et partnerskap i Visit Sørlandet for din bedrift?

Jeg sier klart ja til å være en del av nettverk som er nyttig for bedriften og det markedet man jobber med.

Hva tenker du er de største utfordringene vi har på Sørlandet for å få en bærekraftig næring?

Man må ha mer fokus på å benytte det tilbudet som eksisterer. Man ser det både i Oslo og i Kristiansand. Det går fint an å ta et glass vin eller to uten at det trenger å være en fredag eller lørdag.