Ny partner: DanCenter

DanCenter formidler feriehus i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Her forteller Harald Sannarnes, leder av kontoret i Kristiansand, litt mer om bedriften.
Harald Sannarnes, leder i DanCenter. Harald Sannarnes er leder av kontoret i Kristiansand.

1. Fortell litt om bedriften

DanCenter har 65 års erfaring som formidler av feriehus i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vi kjenner markedet godt og vet hva feriegjester ønsker seg. Hytteeiere som velger å leie ut via DanCenter, knyttes opp til en personlig eierrådgiver som kjenner lokalområdet og kan gi tips og råd for mer utleie. På Sørlandet er vi representert med et av våre tre, norske lokalkontorer; DanCenter Øst- og Sørlandet i Kristiansand. DanCenter markedsfører feriehus på en rekke store, internasjonale bookingportaler som Airbnb, Booking.com, Finn.no m.fl. og håndterer alt i forkant som annonser, bilder og betaling. Vi tar oss av alt det administrative i forbindelse med utleien. Utleiere får tilgang til sin egen side hvor de kan gjøres endringer i kalender, bilder og andre ting. Vi har en forsikring via Tryg som gjelder når våre gjester oppholder seg i feriehuset. Hvis du som utleier vil booke en reise med DanCenter, gir vi deg 20 % rabatt på alle feriehusene våre.

2.     Hva betyr et partnerskap i Visit Sørlandet for din bedrift?

For oss betyr partnerskapet med Visit Sørlandet hjelp til å bli synlige, både for feriegjester på utkikk etter det helt riktige feriehuset, og for hytteeiere som vil tjene penger på hytta når de ikke bruker den selv.

3.     Hva tenker du er de største utfordringene vi har på Sørlandet for å få en bærekraftig næring?

Den største utfordringen på Sørlandet er nok prisen akkurat nå, ekstremt høye priser og forventninger. Flere og flere med dårlig råd så vi klarer ikke å fylle opp til de prisene de forventer.