Bestill super early bird-billett til Norwegian Digital Travel Conference innen 1.mai

Sikre deg den beste prisen på årets bransjehappening for deg som jobber med digital markedsføring og teknologi i reise-, opplevelses- og kulturnæringen.
Norwegian Digital Travel Conference Foto: Victoria Nevland

Vi er stolte av å kunne invitere til den sjuende utgaven av Norwegian Digital Travel Conference i Kristiansand 24.-25. september, og her blir det 2 dager med fullt fokus på innsikt i trender og fremtidsbilder, diverse case, foredrag og praktisk “how-to”-kunnskap.

Konferansen er nasjonal og en av tre tema-konferanser anbefalt av NHO Reiseliv og Innovasjon Norge, og det er altså vi i USUS som arrangerer den.

Fram til 1.mai, eller så lenge beholdningen rekker, er det mulig å sikre seg super early bird-billetter!

Sosiale medier-ekspert fra Portland, USA

Første foredragsholder ut er faktisk en som gjestet oss tilbake i 2014 – til glimrende tilbakemeldinger. Martin Stoll er leder av Sparkloft Media – et sosiale medier byrå rettet i hovedsak mot reiselivsnæringen. Sparkloft tilbyr innsikt og løsninger for å ta i bruk sosiale medier i hele virksomheten. Martin er selv-erklært data-junkie og har god oversikt over trender som former kundeadferd.

Før Sparkloft jobbet Martin 15 år i Lufthansa i ulike stillinger innen salg og markedsføring i Europa, Latin-Amerika og USA.

Med over 20 års erfaring fra salg, markedsføring og teknologi er Martin Stoll er populær foredragsholder på reiselivskonferanser over hele verden.

Vi gleder oss til å ønske han velkommen tilbake til Kristiansand!

Les mer om Martin Stoll og Sparkloft Media

USUS-partnere står for kveldsarrangementet

Vi er veldig glade for å ha fått med oss ny partner Haubitz låve, Ragnvalds pølsemakeri og Nøgne Ø til å skape øl & pølsefest etter første konferansedag. I tillegg til øl og pølser i en særdeles stemningsfull setting, blir det også live musikk fra Lillesandsbandet Susie & the Spuds.

Les mer om kveldsarrangementet.

50% rabatt for USUS-partnere

USUS-partnere får uansett 50% rabatt på konferansebilletten helt fram til september, men dess tidligere bestilling jo mer sparer du! Bestiller du før 1.mai koster billetten deg kun 1450 kr inkl mva – en fantastisk pris for et slikt arrangement.
NB: Bruk rabattkode ususpartner for å få 50% rabatt.

Bestill billett på www.digitaltravel.no .