Nå er påmeldingen til NTW 2023 åpen

Etter at Kristiansand og Sørlandet var vertskap for årets Norwegian Travel Workshop i år, håper vi at mange reiselivsbedrifter har fått øynene opp for mulighetene deltakelse på NTW gir. Nå er påmeldingen til neste års NTW åpen, og det blir 50 års jubileum for arrangementet med Oslo-regionen som vertskap 24.-27. april 2023.
NTW 2022 Foto: Broadstone / Visit Sørlandet

Evaluering fra NTW 2022

I Kristiansand i år samlet det seg rundt 272 norske selgere for å treffe 270 kjøpere fra Europa, USA, India, og øvrige markeder. Resultatet av evalueringen tydeliggjorde godt at NTW fortsatt er en meget relevant arena for B2B-salgsleddet. Dette er en arena som er mye mer enn en ren workshop: den er like viktig for nettverksbygging, kompetansedeling, markedsoppdateringer og markedsføring av eget selskap. Evalueringen viser også tydelig at NTW leverte høyt på disse elementene: over 90% tilfredshet fra både kjøpere og selgere som svarte på akkurat disse overnevnte punktene. Videre, synes 77% av deltakerne at lengden på selve arrangementet er bra som den er per i dag og over 90% av deltakerne sier at de vil delta igjen til neste år.

Se after-movie fra årets NTW på Sørlandet

Mer informasjon og påmelding

Visit Sørlandet deltar på arrangementet, og så håper vi at det blir en stor delegasjon med Sørlandsbedrifter og destinasjoner i tillegg. De siste årene har workshopen vært fulltegnet, så det lønner seg å ikke vente for lenge med å sikre seg plass.

Mer informasjon og påmelding finner du her.