Møtebyen-satsingen gir resultater

I løpet av første del av 2023 har Møtebyen Kristiansand lyktes med å selge inn noen virkelig store arrangementer til byen! I tillegg er det høy aktivitet på å vise seg fram både i inn og utland og vi deltar på relevante arrangement for å lære og videreutvikle arbeidet med å selge inn Kristiansand som konferanse-, møte- og arrangementsby. I skrivende stund deltar vi på ICCA - Nordic Chapter i Finland. ICCA står for International Congress and Convention Association.

Disse arrangementene er solgt inn så langt i år

Folkehelsekonferansen 2025 – 700 pers

Denne konferansen er lagt til Kristiansand i 2025. Dette er en nasjonal konferanse som tiltrekker seg rundt 700 mennesker, hvor politikere og andre samfunnstopper deltar. En fin arena for oss å vise oss frem.

Bouvet 2024 – 2000 pers

Bouvet har valgt å legge en samling på 2000 mennesker i august 2024, og vi er veldig stolt over tilbakemeldingene fra kunden da de bestemte seg:

Dette gleder vi oss til Maria og takk for all hjelp. De andre visit-kontorene rundt om i Norge har MYE å lære av deg/dere på Sørlandet. Måten du har jobbet og tenkt på er mye av grunnen til at Kristiansand får 2 store grupper 2 helger etter hverandre». 

BDO 2024 – 2000 pers

BDO har også valgt å legge en samling på 2000 mennesker i august 2024. Fornøyde tilbakemeldinger fra denne kunden også:

Møtebyen Kristiansand er de som har hatt mest og best fokus på bærekraft. Samtidig er vi visst den beste byen i Norge der ikke bare hotellene fokuserer på seg selv – men er flinke på å samarbeide og selge destinasjonen sammen. Hjelpen vi fikk fra Møtebyen har vært uvurderlig i denne prosessen.

 

Salgstur til Bergen

Møtebyen Kristiansand holdt seminar om Kristiansand for innkjøpere i eventbyrå og reisebyrå i Bergen i mars. Maria og Kristine Lokøy fra Radisson Blu Caledonien reiste sammen og holdt dette på Scandic Hotel Norge. Kjekt å fortelle om alle de mulighetene det er i vårt område for grupper.