Møtebyen i Bodø på årets MeetInNorway

Møtebyen deltok 19.-21. oktober på Innovasjon Norge sitt årlige arrangement MeetInNorway - hvor internasjonale kjøpere møter norske tilbydere innenfor MICE-corporatesegmentet. Arrangementet ble i år arrangert av Visit Bodø, og det deltok 20 internasjonale agenter fra Europa som fikk lære om blant annet Sørlandet og mulighetene her.

MeetInNorway - Bodø 2022

MeetInNorway – viktig arena for å selge møte- og incentiveopplevelser i Norge

Eventet arrangeres altså årlig av Innovasjon Norge sammen med en lokal vertskapsdestinasjon som varierer fra år til år. Det legges opp til en møtedag der kjøpere og selgere kobles, i tillegg til at den lokale destinasjonen får anledning til å vise fram sin destinasjon og opplevelser både under arrangementet og i form av turer i etterkant.
Det å invitere internasjonale kjøpere til Norge erfarer vi er en effektiv måte å øke kunnskapen om Norge som en attraktiv møte- og incentivedestinasjon, skriver Innovasjon Norge om arrangementet.

Opplever god interesse for Sørlandet

Det blir spennende å følge opp agentene. Forhåpentligvis vil dette resultere i at flere grupper internasjonalt som nyter våre flotte produkter her i sør, sier salgssjef i Møtebyen Maria Barstad.