Mice to be back – Møtebyen på M&I Europe Autumn 2021

I slutten av september deltok Møtebyen Kristiansand på M&I Europe i Kroatia der vi fikk gjennomført over 50 møter med innkjøpere fra MICE-markedet i Europa. Det er stor interesse for Kristiansand og spesielt fra de andre nordiske landene.
Møtebyen Kristiansand på M&I forum

Møtebyen Kristiansand deltok på samlingen sammen med BergHansen og introduserte regionen vår til et internasjonalt marked. Dette var en ny erfaring for oss og veldig lærerikt! Maria Barstad hadde over 50 møter med innkjøpere fra MICE-markedet i Europa (M=meetings, I=Incentives, C=conference, E=event), og det er et utrolig stort marked der ute, som vi per dags dato har veldig lite av.

Vi erfarte at Kristiansand er meget interessant og attraktivt for akkurat dette markedet, og vi har mye å by på! Vi har kongresssenter midt i sentrum, fantastiske hoteller med 1400 hotellrom midt i sentrum i gåavstand. Det i seg selv er ganske utrolig!

Unik liten storby med all slags aktiviteter til alle slags grupper….kunstvandring, padle, yoga, ølsmaking, vingård, Gin-smaking, klatring, båtturer bare for å nevne en brøkdel.
Gode restauranter, og unike produkter som Boen Gård og Under ikke langt unna for å nevne noen. Og vi har masse masse mer!

Vi erfarte at bedriftene i de nordiske landene neppe kommer til å sende grupper utover i Europa i 2022, men holde seg til destinasjoner i de nordiske landene. Her har vi jammen et “vindu åpent” en periode, som vi må benytte!

Mer om M&I forums her.