Markedsføring av jul på Sørlandet

Desember nærmer seg med stormskritt, det er høysesong for shopping, julekonserter og restaurantbesøk. På Sørlandet har vi flere unike opplevelser å by på, og vi har igangsatt flere tiltak for å promotere Jul på Sørlandet.
Bilde av jul på Knaben - Sørlandet Knaben Foto: Elisabeth Gyland

Jul på visitsorlandet.com

Websiden vår har jul som hovedtema nå, både i header og i toppartikkel. I artikkelen «Jul på Sørlandet» blir hver destinasjon presentert med sine opplevelser. Vi kjører annonsering på denne siden på Google og i sosiale medier.
I tillegg har vi i samarbeid med Polaris Media laget en artikkel om Julebyen Kristiansand, som distribueres i Sør-Norge.

Julekalender med partnerbedrifter

Vi skal i år også ha en julekalender i sosiale medier, hvor ulike partnerbedrifter blir presentert bak hver sin luke. Det vil vises en video fra bedriften, samt at det stilles et spørsmål. Deltakerne har mulighet til å vinne en premie fra bedriften. En morsom måte å synliggjøre opplevelser på Sørlandet!
Videoene fra julekalenderen blir også liggende på nettsidene vår her: visitsorlandet.com/julekalender.

I tillegg legger vi ut julerelaterte innlegg på sosiale medier fra alle destinasjonene våre jevnlig frem mot jul. Det skal godt gjøres å ikke få julestemning på Sørlandet!