Markedsfør din bedrift under NTW 2020

Påmeldingen til Norwegian Travel Workshop i Trondheim 30. mars - 2. april 2020 er åpnet. For deg som jobber med internasjonale markeder og turoperatører er dette et must! I løpet av tre dager gjennomføres 8.000 forhåndsavtalte møter mellom deltakerne på Norwegian Travel Workshop (NTW). I 2019 deltok 360 norske selgere og 375 kjøpere fra 32 nasjoner på arrangementet.
Visit Sørlandet under NTW 2019 Visit Sørlandet under NTW 2019

Under NTW 2019 i Ålesund var Sørlandet og Setesdal godt representert med 13 bedrifter og 15 personer. Tilsammen hadde vi over 200 møter med forskjellige turoperatører.

USUS ønsker at enda flere bedrifter fra Sørlandet deltar på NTW i 2020!

NB: Oppdatering!

NTW i Trondheim ble avlyst grunnet koronaviruset. Den digitale versjonen av NTW går av stabelen 8.-9.september – altså nå i høst. Det er noen ledige plasser igjen og påmeldingsfristen er forlenget til 14.august.

Meld deg på her: business.visitnorway.com.

Norwegian Travel Workshop arrangeres i Trondheim 30. mars – 2. april 2020.

Påmeldingen er åpen og på Innovasjon Norges sider kan du lese mer om hva som vil møte deg under NTW, gode tips, priser og praktisk informasjon. Les mer her business.visitnorway.com.

Kort om NTW

  • Etter påmelding mottar du en markedsmanual med en kort beskrivelse av alle påmeldte kjøpere (turoperatører).
  • Du sender inn avtaleønsker og kjøperne gjør det samme. Deretter får du en oversikt over alle forhåndsbookede møter.
  • Workshoppen varer 1 ½ dag. Selgerne sitter ved sin stand hvor de tar imot kjøperne til møter. Hver avtale varer i 15 minutter.
  • Når man er tilbake er det bare en ting som gjelder: Oppfølging! Priser, info og bilder må sendes til operatørene.

Kanskje dere har noen nye pakketerte opplevelser klare til NTW 2020?

Hvem kommer:

Selgere: Bedrifter som selger / markedsfører norske reiselivsprodukter. Dette kan for eksempel være hoteller, aktivitetsleverandører, destinasjonsselskaper, transportleverandører o.l.

Kjøpere: Bedrifter som kjøper norske reiselivsprodukter, som turoperatører og incoming-operatører.

Innovasjon Norge sier det fint:
NTW er en flott arena for å få kontakt med mange turoperatører/incoming-operatører fra ulike markeder, på kort tid og på hjemmebane. Du vil kunne treffe og knytte relasjoner til de viktigste og mest seriøse samarbeidspartnere henholdsvis i Norge og i 25 ulike land. Det sparer deg for mye reising: vi bringer kundene til deg i Norge.

Vil du lære mer om turoperatørarbeid?

USUS arrangere kurs/workshop i forkant og etterkant av NTW for bedrifter som vil få mest mulig ut av møtene under NTW og for andre som er interessert i å lære mer om turoperatørarbeid. Meld deg på kurset 21. januar 2020.

Les mer om hvordan vi opplevde NTW 2019 og hvem som deltok fra Sørlandet.

USUS / Visit Sørlandet kommer til å stille med 1 eller flere representanter under NTW 2019, og Under kommer også da de vant Reiselivsprisen 2019 og fikk deltakelse i premie.

Vi kommer også til å ha felles dekorering – Visit Southern Norway banner – over alle stands, så tar bedriftene med roll-ups eller annet materiell.

I forkant av NTW 2020 kommer USUS også til å arrangere 2 visningsturer (FAM trips) for turoperatører.

Visit Sørlandet under NTW 2019
Visit Sørlandet under NTW 2019