Knallscore for årets Techpoint-konferanse

Det dirrer i hjernecellene, var det noen som uttalte etter første dag under årets Techpoint i Kristiansand! For en magisk opplevelse årets konferanse var! To fantastiske dager med 1000 mennesker fra hele næringslivet. En stjernespekket lineup av visjonære, suksessfulle ledere og gründere. 16 arrangementer på 8 scener. Ny kunnskap og nye relasjoner som kan bidra til å forme fremtiden vår. Foreløpige resultater fra evalueringen sendt ut til deltakerne viser rekordresultat! Overordnet får konferansen en score på 6 av 7 poeng, og hele 94 % vil anbefale Techpoint til andre.
Bilde fra scenen på Techpoint Travel 2023 Terry Jones på Techpoint Travel - Foto: Frida Neverdal/Visit Sørlandet

Kunstig intelligens var det store temaet

Kunstig intelligens gikk igjen i svært mange av foredragene under årets konferanse, og gjennomgangstema var at kunstig intelligens vil være en av de viktigste driverne for automatisering og effektivisering framover. Noen er godt i gang med å utnytte mulighetene, men utviklingen går så fort at her gjelder det å henge med i svingene og begynne å teste og utforske NÅ!

Kunstig intelligens vil ikke erstatte mennesker, ansatte eller ledere. De som vil bli erstattet, er de som ikke vil ta i bruk AI. Hans-Henrik Merckoll, IMB Norge.

Sjekk NHO Reiseliv sine AI-tips fra Techpoint Travel.

Se hva foredragsholdere og deltakere syns om Techpoint Travel 2023

Se bildene fra Techpoint

Techpoint 2023

Følg Techpoint i sosiale medier for oppdateringer om neste års konferanse

Takk til alle involverte både på og bak scenen!