Jonas B. løser 30-minutters lunsjpauseutfordring med ny app

Restauranten Jonas B., midt på torget i Kristiansand, har lansert en ny app som tar lunsjmarkedet i byen på alvor.
I appen kan du forhåndsbestille mat, betale og velge tidspunkt hvor maten står klar i restauranten. Enklere blir det ikke!

Effektiv lunsjavvikling med ny app

Digitalisering av restaurantbransjen er et viktig verktøy for å både optimalisere gjesteflyt og ikke minst tilrettelegge logistisk slik at man blir enkle å velge som aktør og en naturlig «top of mind».

Jonas B. ønsker at flere skal ha tid og mulighet til å avvikle lunsj på et spisested kontra å løpe i dagligvarebutikken, bakeriet eller alltid smøre med seg matpakke.. Det er ikke alle som har tid eller mulighet til å bruke en time av sin arbeidstid på lunsjavviklling, og dette blir nå tatt på alvor. De aller fleste har faktisk kun 30 minutter til rådighet – og Jonas B. ønsker at disse skal finne veien til deres restaurant.. Målet er å gjøre den hellige halvtimen så stressfri som mulig, slik at gjestene kan komme rett til restauranten og nyte maten, uten hverken å måtte vente på å få bestilt, vente på mat, vente på drikke og vente på betaling.

Gjestefordeler i tillegg

I appen finnes vil det også finnes en rekke rabatter og incentiver. Blant annet 50% på Pizza Margherita hver mandag ved bespisning i restauranten.

Appen finner du både i Google Play og App Store!

For mer info, kontakt:

Rolf T. Øygarden
Daglig leder Jonas B. Kristiansand
rolf@jbg.no / 969 48 891