Innovasjon Norges utekontorer på befaring på Sørlandet

Visit Sørlandet var vertskap da Innovasjon Norge Reiselivs utekontorer besøkte Kristiansand på NTW-befaring i slutten av november. Norwegian Travel Workshop - Norges største internasjonale salgsarena - skal arrangeres i Kristiansand 4.-7.april 2022.
Innovasjon Norge på befaring ved Kilden

3 hektiske dagers befaring i Kristiansand

En 3 dagers hektisk befaring tok representantene til de forskjellige venues som skal brukes under NTW – Sørlandshallen, Kilden, Fiskebrygga, Hunsfos Fabrikker, byens hoteller og restauranter.

Hele Agder skal vises frem

Kristiansand er vertskap for NTW, men hele Agder skal vises frem når de internasjonale turoperatørene og hele reiselivsnorge skal sendes ut på 25 utflukter i regionen – fra Flekkefjord i vest til Risør i øst og nordover gjennom Setesdalen til Hovden. Utfluktene ble presentert for Innovasjon Norges utekontorer og tilstede var også 50 representanter fra destinasjonene og bedriftene. Vi fikk verdifull tilbakemelding fra Innovasjon Norge som vi tar med oss videre når programmene skal ferdigstilles.

Interessert i å nå et internasjonalt marked? Meld deg på nå før det blir fullt!

Påmeldingen til NTW 2022 har startet og påmeldingsfristen er 31. januar 2022, men stenges før dersom det blir fullt. Erfaringsmessig blir det fullt før tiden, så det er viktig at du melder deg på så tidlig som mulig om du ønsker plass.

Påmeldingen til NTW 2022 finner du her:
https://business.visitnorway.com/no/arrangementer/ntw/

Har du spørsmål rundt NTW? Ta kontakt med oss!