Høstkampanje gjennom Amedia

15.september er oppstarten av vår høstkampanje for høstferien (uke 40-41). På denne kampanjen har vi sammen med Amedia sitt innholdsbyrå laget en innholdssak som skal stimulere til økt besøk på Sørlandet i høstferien.
Kristiansand Kanonmuseum Foto: Steinar Furu Kristiansand Kanonmuseum Foto: Steinar Furu

Her har vi delt video og bilder fra de forskjellige partnerne og et lite intervju. Vi har også produsert en inspirasjonsfilm med alle hovedpartnerne i filmen.

Amedia har totalt 100 aviser i hele Norge, men vi har valgt ut 42 aviser i Viken, Oslo, Rogaland og Vestfold og Telemark

. Lesertall Amedia 2021

Lesertall Amedia 2021

Annonser som treffer

Amedia selger annonseplass og synlighet som treffer, akkurat der kundene våre er slik at vi når frem med budskapet vårt. Annonser som står side om side med journalistikk folk har tillit til, treffer på en helt spesiell måte.

Mål for kampanjen

Skape reiselyst og få bookinger til de forskjellige aktørene som deltar i kampanjen.

Totale lesertall Amedia 2021
Totale lesertall Amedia 2021

Her kan du se kampanjesiden

Resultater for kampanjen

Visninger: 351 296

Klikk: 2574

CTR: 0.73% Snitt i bransjen 0,25 %. Klikkraten måles ved å dele antall klikk på en annonse på antall ganger en annonse har blitt vist. For eksempel, dersom en banner-annonse har blitt vist 100 ganger og 10 personer klikker på den, vil annonsen ha en klikkrate på 10%.

Sluttrapport Amedia høstkampanje 2021

Bedriftene som deltar i kampanjen er alle hovedpartnere i Visit Sørlandet som betaler en årlig sum for ekstra synlighet.

Ta kontakt med Elisabeth Høibo (elisabeth@usus.no, tlf 98 42 38 00) om du ønsker å delta i våre kampanjer i 2022.

Slik kan du bli synlig gjennom Visit Sørlandet.