Fokus på kompetanse rundt salg og distribusjon

Denne vinteren og våren kjører vi kurs og arrangementer som har som formål å hjelpe DIN bedrift til økt salg av dine fantastiske opplevelser. Sørlandet planlegger å stille sterkt på årets Norwegian Travel Workshop i Trondheim 30.mars-2.april og i den forbindelse vil vi gjerne hjelpe bedriftene til å bli best mulig salgbare innen den tid.
Visit Sørlandet under NTW 2019 Visit Sørlandet under NTW 2019

Her er viktige datoer for deg som ønsker å lære mer og øke innsatsen rundt pakketering og salg av dine reiselivsprodukter.

21.januar: Norwegian Travel Workshop infokurs

Her blir det info om hva NTW er, hvorfor man burde delta og hvordan jobbe med turoperatører. Med oss har vi også incomingoperatør og USUS-partner Bennet of Norway samt incomingoperatøren Up Norway. De vil fortelle hvordan de jobber, og hvilken informasjon de trenger fra dere. Dette er også en super anledning for dere å kunne spørre om det som dere måtte lure på ang det å jobbe med incomingoperatører.
Mer info og påmelding innen 20.januar

28.-29.januar + 27.februar: Kurs i pakking, distribusjon og salg

Riktig pakking, salg og distribusjon er avgjørende for hvor attraktivt reiselivsproduktet ditt blir. Dette nye og oppdaterte kurset gir deg verktøyene til å skape et bedre totalprodukt. Kurset er en del av Innovasjon Norge sin kursserie for reiselivet.

  1. Hvordan utvikle produkter eller pakker som selger?
  2. Kalkyle og pris. Hvordan priser vi produktene? Hva med mva?
  3. Pakkereiseloven, hva er innenfor og utenfor? Hva betyr det for deg?
  4. Hvordan selger vi?
  5. Hvilke distribusjon skal vi bruke?

Kurset er sterkt subsidiert av Innovasjon Norge og koster kun 1500 kr og inkluderer 3 kursdager og oppfølging mellom samlingene, 3 lunsj, 1 middag.
Mer info og påmelding innen 20.januar

31.januar: Påmeldingsfrist Norwegian Travel Workshop

Under NTW 2019 i Ålesund var Sørlandet og Setesdal godt representert med 13 bedrifter og 15 personer. Tilsammen hadde vi over 200 møter med forskjellige turoperatører. I 2020 ønsker enda flere bedrifter fra Sørlandet.
Les mer her:  https://utvikling.visitsorlandet.com/markedsfor-din-bedrift-under-ntw-2020/

30.mars-2.april: Norwegian Travel Workshop Trondheim

For deg som jobber med internasjonale markeder og turoperatører er dette et must! I løpet av tre dager i Trondheim gjennomføres 8.000 forhåndsavtalte møter mellom deltakerne på Norwegian Travel Workshop (NTW). I 2019 deltok 360 norske selgere og 375 kjøpere fra 32 nasjoner på arrangementet. Mer info og påmeldingslenke finner du på infosiden for NTW 2020

15.april: Oppfølgingsworkshop etter Norwegian Travel Workshop

For bedriftene som deltok på NTW arrangerer vi en oppfølgingsworkshop for deling av erfaringer og hvordan vi best kan følge opp leads osv.
Påmelding kommer etterhvert her.

 

Se hele kalenderen med kurs og arrangementer i regi av USUS.