Konferanse

USUS vinterkonferanse 2021

  • Online
  • 11. mars 09:00 - 12:00
  • Konferansen er forbeholdt USUS partnere og våre samarbeidspartnere
Boen Gård Kristiansand Foto BorderFreeTravels©Fredrik Bye

USUS vinterkonferanse 11. mars fra kl 9-12  blir en komprimert digital utgave av den årlige partnerkonferansen. Vi lover likevel godt faglig påfyll i form av både orientering fra oss i USUS, case fra USUS partnere og noen dyktige foredragsholdere “utenfra”. Vi rigger et live studio fra vakre Boen Gård utenfor Kristiansand.

Årets hovedtema “Hvordan bygger vi et nytt og bedre reiseliv” vil by på blant annet Pål Medhus som vil ha fokus på både bærekraft i praksis og produktutvikling. Pål er for mange kjent fra Opplevelseskurset, webinarserien Luftekanalen og mye annet.

Pål K. MedhusPål K. Medhus har jobba med bærekraftig reiseliv i hele sin arbeidskarriere. Firmaet hans Høve Støtt var av de første i landet som sertifiserte seg som Norsk Økoturisme, og han var turistsjef på Geilo da Visit Geilo fekk statusen som Bærekraftig Reisemål. Pål hadde ansvaret for det første nasjonale kurset i Bærekraftig reiseliv hos Innovasjon Norge, og har utvikla en praktisk tilnærming gjennom sine verktøy og arbeidsmetoder. Pål vil snakke om både bredden, men også DJUBDA i begrepet bærekraft, de 10 prinsippa og gjerne også FN’s 17 bærekraftmål. Dessuten kobler Pål opplevelsesøkonomi sammen med bærekraft. Dette blir ofte ei praktisk kraftpakke som vil kunne endre måten en utvikler reiselivet på. Uansett, om det er en enkelt bedrift, ei bygd eller en hel region.

Det blir presentasjoner fra tre USUS-partnere om hvordan de har jobbet med produktutvikling under pandemien og hvordan de rigger seg for framtiden.

  • Tregde Ferie
  • Lindesnes Havhotell, Under og sammenslutningen Sydspissen
  • Dyreparken Overnatting

Pellegrino RiccardiTil å avslutte konferansen har vi fått Pellegrino Riccardi, kåret til årets beste taler på Talelisten i 2020, til å gi oss en vitamininnsprøytning om samarbeid og relasjoner i disse digitale tider.

 

 

Ca tidsplan

Kl 09:00-10:00: Velkommen til Boen Gård og orientering om planer 2021 fra USUS
Kl 10:00-10:30: Tema: Bærekraft i praksis
Kl 10:30-10:40: Pause
Kl 10:40-11:30: Tema: Produktutvikling og casepresentasjoner fra bedrifter
Kl 11:30-12:00: We are humans not Zoomans – motivasjonsforedrag

Legg til i Google calendar

Hva skjer?


Oct 16.
Kurs

Opplevelseskurset: Kristiansand

Vennesla , Vigeland Hovedgård

Oct 18.
Kurs

Opplevelseskurset: Arendal

Arendal , Fengselshotellet

Alle arrangement